Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europski lanac vrijednosti baterija
Povratak na članak

Rimac Automobili bit će hrvatski partner u projektu 12 zemalja EU sufinanciranom sa 2,9 milijardi eura

Cilj integriranog projekta je razvoj novih tehnologija u području baterija – od rudarenja i obrade sirovine, razvoja novih tehnologija, preko proizvodnje baterijskih ćelija i baterijski paketa, do njihovog recikliranja

Komentari 7

DU
Deleted user
20:10 27.01.2021.

Bravo! Kapa do poda!

VL
LI
linkser2
19:51 27.01.2021.

ovaj ladno od poticaja živi... plus "donacije" od tate i generala Kruljca...ajde da i auto jedan vidimo

VL
DU
Deleted user
08:02 28.01.2021.

uh što ga Mate nabroji.... ludilo do boli, nek mu ukinu dotacije i nek pokaže svoju snagu i ideje.. lako je tuđim mlatiti

VL
OV
ovcalila
19:00 27.01.2021.

Reciklirane baterije pobacati na Banovini u rupe koje se otvaraju i tako je rješen problem opasnog otpada a rupe zatrpane. Hrvatska je idealna EU za zbrinjavanje opasnih otpada, imamo Krško ali samo pola pa nemožemo izaći na kraj kuda zbrinuti nuklearni otpad.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.