Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Macronov zakon
Povratak na članak

Rim Parizu – rađa se nova Europa, Europa žutih prsluka

Francuska vlada pooštrava mjere protiv prosvjednika, a podrška prosvjednicima došla je s neočekivane strane – iz Italije.

Komentari 10

Avatar Viktor999
Viktor999
14:33 09.01.2019.

Bravo Salvini, Macron može biti sretan ako dočeka kraj mandata a drugi može samo sanjati zajedno sa pederoliberalima i salonskim leftardima koji su ga i stavili na vlast...

VL
Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
14:33 09.01.2019.

Bravo Salvini, napokon jedan koji je skužio dokle je stiglo. A na proljeće kreće i kod nas. U srbiji već je.

VL
DU
Deleted user
06:17 10.01.2019.

Kojih 25% to podržava diktatora i bolesno narcisoidnog Macarona ? 18% mu je zadnji rejting. Past će i on kao i Fatima grobarica Evropskih naroda Merkel. Zaslužuje javno giljotiranje od Francuza usred Pariza zajedno sa bankarskom svitom koja tlaci ne samo Francuze nego cijeli svijet. Marine Le Pen ga je debelo preskočila u rejtingu prije 10 dana ,a narcisoidni oportunista se jos više prijeti i hapsi izazivajuči još veći revolt i otpor naroda. Bolestan lik.....a list The Duran na ga je ( na YouTube) proglasio i glupim šta je još i skromno izrečeno.

VL
DU
Deleted user
06:25 10.01.2019.

Vidjet ćemo koliko ćeju Liberali, lijevičari,i globalisti popušiti na parlamentarnim izborima EU u Svibnju. U godinu dana su Socijalisti na 94000 izbornih jedinica izgubili u 94% jedinica. U Svibnju ćeju patrioti i nacionalisti razbiti svo to smeće u Evropskom parlamentu te se nadam napraviti sve šta je u moći da se Diktatorijalna EU raspadne. Suradnja sa EU zemljama se može perfektno prakticirati i bez postojanja unije. Svaka zemlja mora zadržati svoju valutu i svoju potpuno neovisnost. Ekonomska suradnja je uvijek bila, I bit će moguća.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.