Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obojica u pritvoru

Rijeka: Sjekirom razbijao vrata tuđeg strana, a drugi nakon sukoba u prometu udario muškarca

'sjekira01_nnn_bih_021013'
Foto: ''
1/2
16.06.2021.
u 08:36

- Ubit ću i tebe i nju! - prijetio je 34-godišnjak, koji je na oštećenika i njegovu djevojku čak bacio i kamen

Za prijetnju  i oštećenje tuđe stvari osumnjičen je 40-godišnjak koji je zbog toga ispitan u Općinskom državnom odvjetništvu u Rijeci.

Sumnjiči ga se da je 13. lipnja oko 17 sati u Rijeci, s ciljem da kod oštećenika izazove osjećaj straha i osobne nesigurnosti, udarao sjekirom po ulaznim vratima njegova stana koja je pritom oštetio. Dok je udarao po vratima, od oštećenika je tražio da mu otvori vrata pri čemu mu je prijetio da će ga ubiti sjekirom.

Nakon što su ispitali 40-godišnjaka tužiteljstvo je od suca istrage Županijskog suda u Rijeci tražilo da se 40-godišnjaka pritvori zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Tužiteljstvo je istražni zatvor, zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti  od ponavljanja djela zatražilo i za 34-godišnjaka koji se također sumnjiči za  oštećenje tuđe stvari i prijetnju. Njega se sumnjiči da je 14. lipnja oko 12 sati nakon nesuglasica u prometu oštećenika udario dva puta šakom u glavu.

Zatim ga je vrijeđao, ponovo ga udario te mu zaprijetio da će ubiti njega i njegovu obitelj. Sumnjiči ga se da je nakon toga otrčao u zgradu i vratio se s nožem. Za to je vrijeme oštećenik ušao u svoj stan, nakon čega sa svojom djevojkom izašao na balkon.

- Ubit ću i tebe i nju! - prijetio je 34-godišnjak, koji je na oštećenika i njegovu djevojku čak bacio i kamen

Ključne riječi

Komentara 2

VE
velma
10:03 20.06.2021.

Tko zna od kud je ovaj dotepenac,sva bagra se slila u Rijeku,jer je tu eldorado za ove primitivne "brđane"

PP
Pucvala_premium.2
12:43 16.06.2021.

Rijeka , luka razlicitosti , hrvatski Baltimore

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije