Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama na Kantridi

Rijeka: Šetogodišnjeg dječaka od sigurnog utapanja spasio liječnik

Turizam
Arhivska fotografija
06.07.2010.
u 10:48

Mališana je od sigurnog utapanja u plićaku spasio liječnik koji se zatekao na plaži. Izvukao ga je iz mora, reanimirao ga, a pomogla mu je i jedna medicinska sestra.

RIJEKA - U ponedjeljak, 5. srpnja, na plaži pokraj stadiona Kantrida u poslijepodnevnim satima zamalo se utopio šestogodišnji dječak. Mališana je, srećom, od sigurnog utapanja u plićaku spasio liječnik koji se zatekao na plaži. Izvukao je dječaka iz vode, reanimirao ga, a pomogla mu je i jedna medicinska sestra.

Kako doznajemo, u Dječju bolnicu Kantrida dječak je dovezen u teškom stanju, no zahvaljujući pravodobnoj intervenciji liječnika (anesteziologa) na plaži, šetogodišnjak se uspješno oporavlja, no do daljnjega ostaje u bolnici.

Ključne riječi

Komentara 1

MS
My Soul
15:10 06.07.2010.

bravo za anesteziologa i medicinsku sestru! btw. anesteziolozi su najpotcjenjenija liječnička struka. svakom bolesniku, koji mora na anesteziju, život ovisi o radu anesteziologa, gotovo više nego o radu kirurga, a malo tko o tome misli. hvala anesteziolozima na požrtvovnom radu na dobrobit pacijenata!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije