Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otprije poznat kao ubojica

Riječki monstrum uhodio i silovao žrtvu: 'Još nisi vidjela zvijer'

Silovanje
Foto: Shutterstock
14.02.2019.
u 11:01

Tortura, psihičko i fizičko zlostavljanje trajalo je nekoliko mjeseci, sve dok žrtva nije skupila hrabrost i zatražila pomoć policije. Đantaru bi suđenje trebalo početi početkom travnja.

Optužnica protiv Zvonka Đantara optuženog za kaznena djela silovanja, prijetnje i nametljivog ponašanja jučer je postala pravomoćna, prenosi Novi List. 56-godišnji Riječanin koji je pravosuđu već otprije poznat kao ubojica, u istražnom se zatvoru nalazi od travnja prošle godine kada je i uhićen. Suđenje bi trebalo početi početkom travnja.

Đantar je 2018. godine, od veljače do travnja, žrtvu svakodnevno uhodio te prijetio da će je ubiti ako ne pristane na intimnu vezu. O sebi je pričao kao osobi koja je već ubila jednu obitelj te ju je uvjeravao 'da ne zna što je prava opasnost, da još nije vidjela zvijer i da će je ubiti'. Također je rekao da će završiti na 'hitnoj' i da će ubiti njezinu obitelj pritom joj govoreći da ima i oružje

Tortura, psihičko i fizičko zlostavljanje trajalo je nekoliko mjeseci, sve dok žrtva nije skupila hrabrost i zatražila pomoć policije.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Aristarh
Aristarh
13:49 09.03.2019.

Astrologija, o bože kad će ljudi koristiti astrologiju gdje je 100% egzaktna. Tip je vjerojatno demonski tip prirodni ubojica. Žrtva je također demonski tip, inače nebi pristala. Sex je ispočetka bio vjerojatno dobar obadvoma dok on nije malo popustio u nastupu. To je bilo dovoljno da ga ona prijavi. Što ako sam i pogodio ovaj puta kad zakon pišu "normalni" ljudi. Nema olakotne okolnosti za njega a ona če naći novu "žrtvu", nadam se malo pametniju i oprezniju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije