Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREPRODAJA DROGE

Riječka policija zaplijenila 25 kg marihuane

Foto: PU Primorsko-goranska
1/5
17.01.2020.
u 14:31

Policija ih sumnjiči da su pronađenu drogu neovlašteno posjedovali u namjeri daljnje prodaje

Na izvanrednoj konferenciji u Policijskoj upravi primorsko-goranskoj predstavljeni su rezultati kriminalističkog istraživanja iz domene zlouporabe droga.

Naime, primorsko-goranska policija uhitila je dvojicu hrvatskih državljana radi posjedovanja 25 kilograma marihuane i 58 grama kokaina.

Dvojica muškaraca, od 23 i 26 godina uhićena su zbog preprodaje droge na širem riječkom području te su predani pritvorskom nadzorniku, a u tijeku je njihovo saslušanje.

U njihovim domovima pronađena je i tvar za povećanje mase kokaina, dvije digitalne vage, 19 tisuća kuna i 4 tisuće eura.

Policija ih sumnjiči da su pronađenu drogu neovlašteno posjedovali u namjeri daljnje prodaje

Voditelj Službe kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske Dalibor Jozinović, rekao je kako je riječ o osobama koje dosad nisu evidentirane kao počinitelji kaznenih djela. 

Na konferenciji za novinstvo predstavljen je i policijski pas za otkrivanje droge Kastro, koji je već sudjelovao u tri akcije pronalaska droge i predstavlja bitno pojačanje Službe kriminaliteta droga primorsko-goranske PU, rekao je Dalibor Jozinović

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije