Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trčao za njim

Drama u Rijeci: Brata pokušao ubiti motornom pilom

motorka
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
26.05.2017.
u 16:15

Brat je zadobio samo oguljotinu kože, a napadača su u nastavku napada spriječili prolaznici

Riječanin (59) osumnjičen da je pokušao ubiti vlastitog 66-godišnjeg brata upaljenom motornom pilom zadržan je u istražnom zatvoru, izvijestilo je Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci. 

Sumnjiči ga se da je 24. svibnja u Rijeci trčao za bratom blizu kuće u kojoj stanuju s upaljenom motornom pilom, pokušao ga zarezati njome po vratu, ali je na sreću list pile zahvatio zimski prsluk, košulji i potkošulju napadnutoga pa se lanac zapetljao. 66-godišnjak je zadobio samo oguljotinu kože, a njegova brata su u nastavku napada spriječili prolaznici.

Sudac istrage Županijskog suda u Rijeci prihvatio je prijedlog tužiteljstva da se 59-godišnjak zadrži u istražnom zatvoru zbog onemogućavanja utjecaja na svjedoke i ponavljanja kažnjivog djela. Odredio mu je i jamčevinu od 50.000 kuna, kojom može zamijeniti boravak u zatvoru.

Komentara 2

OB
ObrenM
17:08 26.05.2017.

Znaci 50 tisuca kuna je vrijednost ljudskog zivota.

Avatar megatronman
megatronman
17:16 26.05.2017.

@russian.hacker, ili Eminem?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije