Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTETA 45.000 KN

Riječanin (18) u dva mjeseca počinio 43 krađe: Upadao u frizerske salone, cvjećarne, pekare...

policija
Luka Stanzl/PIXSELL/ilustracija
25.03.2021.
u 16:41

Kriminalističko istraživanje se nastavlja, javila je izvijestila je primorsko-goranska policija

Policija je kazneno prijavila nadležnom državnom odvjetništvu 18-godišnjeg mladića, sumnjičeći ga da je u dva mjeseca počinio čak 34 teške krađe provaljivanjem.

Policijska uprava primorsko-goranska izvijestila je da ga tereti za 34 provale u veljači i ožujku na području Rijeke i Viškova. U 11 slučaja je krađa ostala na pokušaju.

Sumnjiči ga se da je provaljivao u 17 frizerskih salona, osam trgovina, tri pekare, dva ugostiteljska objekta te u kozmetički salon, kiosk, cvjećarnu, kao i u postolarsku radnju. Uzimao je uglavnom novac, ali i frizerski pribor, cigarete, različita pića i druge predmete, a šteta se procjenjuje na 45 tisuća kuna.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja, javila je izvijestila je primorsko-goranska policija.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Znanost_prva
Znanost_prva
17:19 25.03.2021.

Nije samo "Riječanin" već Romulanac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije