Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povjerenstvo

Ribljoj čorbi nije dopušten nastup u pulskoj Areni

corba
28.05.2010.
u 14:22

Povjerenstvo je odbilo zahtjev Riblje čorbe te projekt "Kad bih bio bijelo dugme".

Povjerenstvo za ljetni program u pulskoj Areni prihvatilo je još tri prijedloga, a dva je prijedloga odbilo. Povjerenstvo je prihvatilo da 13. kolovoza u Areni bude koncert Joss Stone i Solomon Burke, 15. kolovoza pjevat će Tony Cetinski, a 21. kolovoza koncert u pulskom amfiteatru održat će Gibonni.

Povjerenstvo koje je i za ovo ljeto odbilo Thompsona, a nije prihvatilo ni koncert Halida Bešlića, odbilo je i zahtjev Riblje čorbe te projekt "Kad bih bio bijelo dugme".

Komentara 27

YO
yohana
15:10 28.05.2010.

E pa ja sam misljenja da je vise dosta te Pulske Arene.Sta su oni Bogovi?Misljenja sam da se vise prestane sa tim Cetnici i Ustase.Nek pjeva Thomson kao i svi ostali.Kakva je to vise kultura?Rat je bio i svi su normalno pjevali svom narodu.Treba se jednom stati sa tim.Tko god sada spominje Cetnike i Ustase za mene je komunist.A po meni je to propali zlocinacki sistem.

OB
-obrisani-
15:15 28.05.2010.

a ja slusao corbu neki dan i kaze bora da ne postoji teoretska sansa da ikada peva u hrvatskoj,nije nista lajao na hrvate nego kao zbog svega sto se izdesavalo ne bi bilo pristojno i u granicama dobrog ukusa da se pojavljuje tu. tako da ova vest nema veze sa zivotom,cuj bora u puli,kao da je receno tomson u beogradu...smesno i neozbiljno.

RE
returnofTito
15:00 28.05.2010.

Ovo povjerenstvo za ljetni program u pulskoj Areni stvarno radi svoj posao bez prigovora! Svaka cast! Riblja Corba su cetnici i diretni huskaci rata na Balkanu. Za njih nema mjesta u Hrvatskoj! Isto kao sto ne bi trebalo biti mjestaa ni za Thompsona. Jos jednom thumbs up za pulsku Arenu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije