Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBIO ŽIVCE
Povratak na članak

Ribić: Što i kome imam priznati o svojoj plaći? Jesam li kriminalac?

Vilim Ribić reagirao je temperamentno na pitanja o visokim plaćama nastavnika, ali i sindikalnih čelnika

Komentari 10

Avatar anlaser
anlaser
21:04 29.10.2019.

Ovi sindikalni šefovi se ponašaju kao da su svu pamet svijeta popili . Itekako bi svojim članovima trebali polagati račune i opravdati te plaće koje nisu zaslužili !

VL
BR
Brandfackel2
20:52 29.10.2019.

Drugove sve smijete pitati, samo ne o porijeklu i količini njihove imovine. Sindikati u Hrvatskoj su mahom partijske ekspoziture upamćene jedino po prodaji vonjavih svinjskih polovica koje su za vrijeme propalog komunističkog gospodarstva ionako trebale završiti na đubrištu.

VL
HA
hammer
21:37 29.10.2019.

Ajde reci mamicu ti kolika ti je plaća?

VL
BF
bf2
22:28 29.10.2019.

dali mi uopće imamo sindikate,osim one državnih službi?

VL
RI
rimac444
22:13 29.10.2019.

Ribiću, ti i takvi spadate u najgore kriminalce, osim što pljačkate, zavodite maloumne i činite ogromnu štetu našoj djeci i državi.

VL
MA
Marina21
22:20 29.10.2019.

Ribiću Jel pošteno da sindikalci teški neradnici zarađuju tri plaće nastavnika. Sram te bilo vi sindikalci ste obični leziljebovići.

VL
RO
rogi
22:09 29.10.2019.

Jeli te nije Boga i Naroda sram koji lud ti je dao takovu plaću kad si tako veliki poštenjak što nedaš pola svoji sindikalistima Tebe i tvog brkatog kolegu imam za vas dva posla branje Maslina 200 Kn. po danu. Sram vas bilo.

VL
JO
josip
21:41 29.10.2019.

sindikalci bi trebali brinuti o masi koju zastupaju, s tim da često nemaju nikakvih obaveza oko toga, a to onda znači da bi to trebalo biti dobrovoljno i kao poklon društvu. Ali ne, oni su sebi uzeli plaće u rangu premijera i koš kaže pa i direktor HEPa ima veliku plaću.... LICEMJERI sramite se

VL
ST
stefj
22:24 29.10.2019.

Najbolji su već davno otišli iz javnog sektora. Ostali su uglavnom oni koje nitko ne želi i ako odu u privatni sektor osuđeni su na konobarenje ili rad u skladištu... No njih nije otjerala mala plaća, već negativna selekcija, nepotizam, stavljanje forme ispred rada i rezultata. Nema niti jedna državne ili javne službe gdje se vrednuju rad ili rezultati, sve su neke forme tipa godine staža, pozicija, radno vrijeme i sl. Da li je netko nešto stvarno i napravio nikome nije bitno, najmanje sindikatu... A baš taj sindikat je i najveći problem, on najviše štiti neradnike i kažnjava radnike. Pa pogledajte ljude koji vode sindikate i sve će biti jasno. Kao sindikalni vođe isprofilirali su se oni koje su micali u stranu jer nisu ništa znali raditi i oni koji se se bavili svime osim svojim poslom. Pa im je samim time nerad i njegova zaštita postao primarni cilj...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.