Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
97 22°C
  • Catalonia:

    Ribic je najveći uhljeb na svijetu. Rihetko bahata i arogantna osoba. Vjrvtno u zivotu nije digao nista teze od zlice i vilice.

  • diazrm:

    Što se tiče gospodarstva, mi smo još u socijalizmu i živimo od turizma. Zato danas jesmo gdje jesmo jer nismo razvijali ni jedan drugi sektor. Imamo preveliku i preskupu državu, koju plaćamo preko ogromnih poreza. Država je previše umiješana u ... prikaži još! gospodarstvo, loše javne nabave na kojima se gube ogromni novci. I loši sindikati s lošim liderima.

  • stefj:

    Evo, sada vidite kakav je Ribić, što veća kriza to se bolje vidi... On i njegovi su jedan od glavnih razloga zašto smo na samom dnu EU-a, već godinama s politikom dogovaraju smjer gospodarstva... Da je i jedan jedini podatak ... prikaži još! koji on prezentira točan, onda danas ne bismo imali 4000 novih nezaposlenih, već najmanje 204.000, a bili bismo raj za investitore. Kao što vidimo investitori nas izbjegavaju poput otoka gubavaca, baš radi Ribića i njegovih... Ako vlada ovaj puta ne iskoristi ovo stanje za uvođenje reda u državne i javne službe, nakon krize nam slijedi neviđen egzodus, a pad standarda će biti nenadoknadiv. Stalno se trenira neka strogoća na realnom sektoru, a birokrati se ponašaju kao carevi... No to je tako - puno propisa, regulativa, procedura, to znači veliku i "važnu" državnu i javnu službu, što odmah znači visoki nivo korupcije, nepotizma, klijentelizma, negativne selekcije, to znači i visoke poreze, parafiskalne i ostale namete...

Još iz rubrike Vijesti

Zagreb: Predsjednik Zoran Milanović obišao oštećene objekte Medicinskog fakulteta
45
PREDSJEDNIK RH

Milanović o Josipi Rimac: 'Uhićena je osoba koja je za mene govorila da nisam Hrvat'

SDP-OV ADUT U II. JEDINICI

Jakšić: Pokazalo se da tko pobjedi u drugoj jedinici na kraju formira Vladu

pokrenula razvod

Žena policajca koji je ubio George Floyda bila miss: Otkriveno što je tad govorila o suprugu