Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Badnjak

Ribar se borio s podivljalim morem, očevici s kopna zvali policiju

oluja (1)
Nino Strmotić/PIXSELL
25.12.2011.
u 12:50

Policija je oko 18 sati dobila dojavu da je čovjek u moru, nedaleko od obale i zove upomoć. Nitko se nije usudio (ili htio) pomoći mu.

Ribar Pero K. (56) iz Splita spašen je iz uzburkanog mora u subotu oko 18 sati. Upao je u more u Kaštelima, u blizini vojarne Brižine, s koče "Kuzma". Zvao je upomoć, a iako nije bio daleko od obale, nitko od građana koji su ga vidjeli nije mu fizički pomogao već su pozvali policajce i čekali da oni izvuku promrzlog čovjeka.

Ribar je pao između koče i obale, ali zbog uzburkanog mora i visoke rive nije se mogao popeti na obalu. Nitko od ljudi koji su ga vidjeli nije bio dovoljno hrabar, ili se nisu htjeli močiti na Badnjak, već su čekali da policija to odradi po službenoj dužnosti.

Policajci su promrzlog ribara u pothlađenom stanju odvezli u solinsku Hitnu medicinsku pomoć.

Ključne riječi

Komentara 3

DE
deda58
14:12 25.12.2011.

sramota

EX
excell
18:48 25.12.2011.

nema više dalmatinskog dišpeta ...sve su to mlakonje kuronje

Avatar dariodario551
dariodario551
10:09 27.12.2011.

Ma,pomogli bi mu mi,ali more je sada mrzlo,a i možda bi se smoćili. Ipak bodili smo ga iz sigurne udaljenosti. Bolje išta nego ništa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije