Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
analiza

"Rezultat je dobar, podržavamo J. Kosor, Šeksa i T. Ivića"

'17.03.2010., Zagreb - HDZ-ova konferencija za tisak. Tomislav Ivic.  Photo Tomislav Miletic/PIXSELL'
'Tomislav Miletic/PIXSELL'
13.12.2011.
u 14:21

Županijski HDZ, na čijem je čelu T. Ivić, oglasio se priopćenjem podrške vodećoj trojki.

– Uvažavajući okolnosti u kojima su izbori održani i bjesomućnu političku kampanju protiv Hrvatske demokratske zajednice u posljednje dvije godine, te posebice medijski linč HDZ-a, županijski odbor drži da su postignuti rezultati (4 osvojena mandata) dobri te da predstavljaju dobar temelj za buduće političko djelovanje Hrvatske demokratske zajednice kako na prostoru Osječko-baranjske županije tako i na prostoru Republike Hrvatske – piše, s pravopisnom pogreškom ''bjesomućno'', u priopćenju Županijskog odbora HDZ-a Osječko-baranjske županije koji je jučer analizirao predizbornu kampanju i izborne rezultate.

U priopćenju odbora na čijem je čelu tehnički ministar branitelja Tomislav Ivić, koji to priopćenje nije potpisao, navodi se i da "zahvaljujući iskrenim i odanim članovima HDZ-a, simpatizerima stranke i građanima koji su prepoznali vrijednosti programa HDZ-a, nije uspio naum da se HDZ posve minorizira u političkom životu Hrvatske, čak i ukloni s političke scene."

– Upravo stoga pružamo bezrezervnu podršku predsjednici stranke gospođi Jadranki Kosor, gospodinu Vladimiru Šeksu, koordinatoru i prvome na listi za IV. Izbornu jedinicu gospodinu Tomislavu Iviću, predsjedniku ŽO HDZ-a Osječko-baranjske županije koji će i dalje, kao zastupnici u Hrvatskom saboru, uz potporu članstva provoditi politiku za dobrobit naše zemlje i građana Republike Hrvatske – zaključuje se u priopćenju

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar neidemdalje
neidemdalje
23:50 13.12.2011.

ako je kampanja bila \"bjesomućna\" protiv kradezea to je zato jer ste \"bjesomućno\" pljačkali. vratilo vam se kao bumerang...

Avatar pupoljak
pupoljak
14:45 13.12.2011.

I još kusur od mrtvih koji redovito glasaju za vas.

Avatar madcap
madcap
19:34 13.12.2011.

Ne da je ovo dobar uspjeh, već izvrstan. A da su umjesto 41 osvojili 21 mandat bio bi to fantastičan uspjeh za sve građane.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije