Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izgubio se

Rex ništa ne čuje, pomozite mu da se sigurno vrati kući

Rex
Foto: Privatni album
30.07.2015.
u 21:51

Rex je odlutao iz svog doma na adresi I. Kozari put XIII. odv. br. 4 još 16. srpnja. Do sada ga nitko nije vidio i ne zna se gdje je.

Rex ima 13 godina, ali mu veći problem od starih kostiju i teškog hoda predstavlja i to što ništa ne čuje. Pa tako nije svjestan ni opasnosti koje mu prijete na ulici, ne može čuti ni auto kako bi se na vrijeme sklonio. Ovako sam, bez ikakvog oslonca, možda je potražio sigurnost uz klupu u nekom parku, možda se sklupčao uz ogradu nečijeg dvorišta, uz drvo na livadi.

Rex je čipiran i miroljubiv. Ako ga vidite, pomozite mu da se vrati kući. Sve informacije možete javiti na mail info@suza.hr, ili možete zvati na 095/53-50-202.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije