Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
karijera

Reuters: Hillary Clinton želi biti šefica Svjetske banke

Hillary Clinton
AFP
10.06.2011.
u 08:59

Bijela kuća i State Department opovrgavaju pisanje Reutersa

Američka državna tajnica Hillary Clinton želi biti šefica Svjetske banke, objavila je agencija Reuters. Sadašnji šef Svjetske banke Robert Zoellick odlazi iduće godine, a H. Clinton s dužnosnicima Bijele kuće već raspravlja o mogućnosti povlačenje s mjesta državne tajnice kako bi zamijenila Zoellicka.

- Hillary Clinton želi taj posao - izjavio je visoki neimenovani izvor za Reuters.

Bijela kuća i State Department opovrgavaju pisanje Reutersa i tvrde da H. Clinton nema namjeru prihvatiti mjesto šefice Svjetske banke.

Komentara 4

OB
-obrisani-
09:19 10.06.2011.

Ona je pravi kadar za sve visoke pozicije koje kontroliraju cionisti ! Uostalom,ona i je pripadnik izabrane kaste.

MM
Mladen Miletić
09:52 10.06.2011.

Reuters: Hillary Clinton želi biti šefica Svjetske banke, šta mislite da smo staroga samo iz vica zatvorili kao silovatelja. Tko če ikada kome povjerovati da sam ja nekoga htijela nasilu ? A osim toga svjetsku banku tko kontrolira ? Svjet a tko je svjet ja -Amerika ! Red bi bio kada ikividiram-o Gadafija da se netko pametan pobrine za te trilijarde love i od Libije...

OB
-obrisani-
09:59 11.06.2011.

ha ha ha demokratkinji i \"feminjiskini\" treba lova, decki lova je u pitanju, ovo sta zaradi kao ministar je jedana nula, ona bi da je bos te banke zaradjivala mjesecno 10 puta vise nego sad-a kakova je feminiskinja pokazala jee i dokazala kod svog muza, kad je klinton morao spavat u ovalnoj prostoriji na kaucu 2 mjeseca ha ha haa feminiskinja je, ali samo do koljena ha ha ha ha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije