Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ

Ressler: Naglasak stavljamo na žene i mlade

Karlo Ressler
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/3
06.04.2019.
u 20:45

Ressler je rekao kako će HDZ voditi pozitivnu kampanju usmjerenu prema budućnosti, ali utemeljenu na tradicionalnim i demokršćanskim vrijednostima

Nositelj HDZ-ove liste, Karlo Ressler, za HRT je najavio energičnu i ciljanu HDZ-ovu kampanju koja je za njih već započela. Ressler je rekao kako će HDZ voditi pozitivnu kampanju usmjerenu prema budućnosti, ali utemeljenu na tradicionalnim i demokršćanskim vrijednostima.

-Bavit ćemo se konkretnim pitanjima koja su od životne važnosti za hrvatske građane te ćemo naglašavati konkretne prednosti koje ima Hrvatska kao članica EU. S cijelim našim programom koji smo jučer usvojili, želimo izaći pred hrvatske birače i tražiti od njih povjerenje 26.svibnja. Uvjeren sam da će nakon ovih izbora HDZ doprinijeti tome da unutar europskog Parlamenta i dalje ostanu dominantne razumne političke opcije koje se mogu pobrinuti da i građani Hrvatske imaju zaštićene svoje interese- kazao je Ressler.

Istaknuo je kako su žene među prvih 6 kandidata na listi, te da time HDZ želi poslati poruku stavljanja naglaska na žene i mlade.

- Riječ je o kvalitetnoj listi stručnih ljudi, koja je prava kombinacija iskustva i mladosti s druge strane. Radi se o ljudima različitih profila koji dolaze iz različitih dijelova Hrvatske, ali svima im je zajedničko da su iznimno verzirani na područjima europskih politika, prava, fondova te mogu doprinijeti da Hrvatska bude spremna za izazove Europe nove generacije- dodao je Ressler.

 

Ključne riječi

Komentara 85

Avatar Based Croat
Based Croat
21:02 06.04.2019.

Dosta mi je tog uzdizanja žena. To nije ravnopravnost. To je privilegiranje žena i diskriminacija muškaraca. Na Zapadu se to već počelo obijati o glavu. Ženama. Diskriminacija nije uredu.

Avatar Uskok
Uskok
21:10 06.04.2019.

O Bože od ovih botova i trolova svih vrsta više ne možeš disat. SDP, Yugo, HDZ, NHR botovi...

MO
Morany
21:01 06.04.2019.

Momak je ispravan, pametan i postenjačina. Koliko god trolali Šeks, Šeks, Šeks...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije