Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SASTANAK PUPOVCA I DODIKA

Republika Srpska financirat će izgradnju 10 montažnih kuća Srbima na Baniji

Milorad Dodik
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
1/3
05.04.2021.
u 20:50

Pupovac je pri tome izrazio zahvalnost za pomoć koju je Republika Srpska pružila srpskom narodu na Banije poslije razornog potresa iz prosinca prošle godine

Vlasti Republike Srpske financirat će izgradnju deset objekata za smještaj srpskih obitelji na potresom pogođenom području Banije, najavio je u ponedjeljak predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik u razgovoru s predsjednikom Srpskog narodnog vijeća Miloradom Pupovcem.

Kako je priopćeno iz Dodikova ureda, vlasti Republika Srpska donijele su odluku o izgradnji deset montažnih kuća za pripadnike srpske zajednice na Baniji koji su u potresu ostali bez domova.

Uz to će vlasti srpskoga entiteta u BiH dodatno pomoći u obnovi gospodarstva i gospodarske infrastrukture na ovome području. Pupovac je pri tome izrazio zahvalnost za pomoć koju je Republika Srpska pružila srpskom narodu na Banije poslije razornog potresa iz prosinca prošle godine.

Dodik i Pupovac razgovarali su i o stanju u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini, te o položaju srpske zajednice u Republici Hrvatskoj. Sugovornici su razmijenili mišljenje i o epidemiološkoj situaciji u BiH i Hrvatskoj.

 

 

>> VEČERNJI TV Liječnik iz Petrove godinu dana nakon potresa: 'Zabrinjavajuće je u kojim uvjetima radimo'

Komentara 9

SL
slucajnibasta002
21:07 05.04.2021.

Financirati će sa novcima koje su opljačkali od Hrvata. Zašto se ne obznani koji su stradalnici Hrvati da oni koji žele i mogu pomažu Hrvatima u izgradnji.

Avatar Kupujem izbore COVID dodatkom
Kupujem izbore COVID dodatkom
21:16 05.04.2021.

HINA. Ministarstvo zdravlja, ministar pravde, sad Banija. Pa u što se pretvorila HINA? Tko to tamo radi? Što znači ono H u nazivu?

BE
berija
21:10 05.04.2021.

A kako oni smiju znati tko su Srbi? Je li i ovo nacionalistički ispad? Kako Milanović zna tko su Srbi? Je li i on nacionalist?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije