Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blamaža

Reporterka izvještavala s prosvjeda kao da je Vučićev odvjetnik, danas ju svi ismijavaju

Barbara Životić
Foto: YouTube/Screenshot
09.12.2018.
u 12:52

Ovaj način izvještavanja u kratko je vrijeme postao hit na internetu, a brojni kolege kritiziraju kolegicu

Zbog napada na opozicijskog političara Borka Stefanovića tisuće Beograđana izašlo je jučer na ulice ne bi li pokazali svoje nezadovoljstvo.

Ipak, sudeći prema javljanju Barbare Životić sa Studija B, prosvjed je bio loše organiziran, došao je mali broj ljudi, a oni koji su došli "pozivali su na linč, silovanje, nasilje i državni udar".

1/0

Ovaj način izvještavanja u kratko je vrijeme postao hit na internetu, brojni kolege kritiziraju kolegicu, a DW piše kako će se 'nastup osobe u bijeloj bundici koja se lažno predstavlja kao reporterka vjerojatno ući u anale glupe propagande. Uz sve to ismijavali su njene pogreške u govoru koje možete čuti u videu ispod. 

Komentara 15

DU
Deleted user
15:47 09.12.2018.

Je, gledamo u tuđe dvorište a ne vidimo u svome Stankovića, Šprajca, Maju Sever, Zovka, Munižabu, HND sektu, laganje o Marakešu, IK, Trumpu, Poljskoj, Ukrajini, Brexitu, seobi uljeza iz raznoraznih vukojebina u Europu, obrazovnoj reformi, inicijativi za referendum o izborima, Uljaniku, Agrokoru i Borg grupi...ukratko novinarstvo u Hrvatskoj je na njenoj grani i vodi se onom starom "veži konja gdje ti gazda kaže"....tako da mi se hebe za dotičnu iz komšiluka....

DU
Deleted user
13:51 09.12.2018.

E novinaraaa! Pa valjda bi trebalo pisati " ovako pristran način izvještavanja ......" !!!!!!!????

Avatar MENSA
MENSA
15:03 09.12.2018.

Aaaauuuuuu?! Pa ovo je još gore nego kod nas!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije