Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVO IZNENAĐENJE!

Renovirao kuću i pronašao arsenal oružja

Hrvoje Jelavic/PIXSELL
22.09.2021.
u 09:45

Apeliramo da u slučaju pronalaska bilo kojeg oružja ili streljiva građani ništa ne diraju već postupe kao u navedenom slučaju i odmah obavijeste policiju - istakli su iz šibenske policije.

Tijekom renoviranje stare kuće pronađeno je zabačeno streljivo i minsko-eksplozivna sredstva. Policija navodi kako ih je o tome obavijestio građanin, te pozivaju sve koji isto tako nađu oružje da ih pozovu. 

- Izdvajamo kako je 21. rujna savjesni građanin prilikom renoviranja stare kuće pronašao zabačeno streljivo i minsko-eksplozivna sredstva te je postupio na jedini mogući način i odmah obavijestili policiju. U sklopu akcije „Manje oružja, manje tragedija“ pirotehničari Policijske uprave na mjestu pronalaska su pronašli i izuzeli 5 ručnih bombi, 250 komada različitog streljiva. 

Napominjemo kako se radi o starom i djelomično zahrđalom naoružanju koje je već duže vrijeme na pronađenom mjestu i koje nije uputno dirati, još jednom se zahvaljujemo građaninu na dojavi, a apeliramo da u slučaju pronalaska bilo kojeg oružja ili streljiva građani ništa ne diraju već postupe kao u navedenom slučaju i odmah obavijeste policiju - istakli su iz šibenske policije. 

Ključne riječi

Komentara 2

AB
ante.busic60
10:54 22.09.2021.

Ništa čudno , ljudi sakrivali od vlastite djece pa i sami zaboravili gdje su sakrili .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije