Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RECIDIVIST

Vozač (27) dobio kaznu od 55.000 kuna: Vozio pijan i pod zabranom, oduzeli mu vozilo

Sudar
Sanjin Strukic/PIXSELL
06.04.2021.
u 11:25

S obzirom na to da je spomenuti vozač recidivist prometnih prekršaja, javlja Policisjka uprava dubrovačko-neretvanska, od njega je oduzeto motorno vozilo te je uhićen

Novčana kazna u iznosu od 55.000 kuna izrečena je 27-godišnjem vozaču osobnog vozila dubrovačkih registarskih oznaka koji je u ranim jutarnjim satima 4. travnja, zaustavljen prilikom prometne kontrole u mjestu Čeveljuša kod Ploča.

Prometnom kontrolom je utvrđeno da vozilom upravlja za vrijeme zaštitne mjere zabrane upravljanja vozilima B kategorije, pod utjecajem alkohola od 1,33 g/kg te da vozilom upravlja prije stjecanja prava na upravljanje vozilima.

S obzirom na to da je spomenuti vozač recidivist prometnih prekršaja, javlja Policisjka uprava dubrovačko-neretvanska, od njega je oduzeto motorno vozilo te je uhićen i uz optužni prijedlog priveden na Općinski sud u Metkoviću s prijedlogom novčane kazne u iznosu od 55.000 kuna ili kaznom zatvora od 60 dana.  

 

Gospodin Krsto danas se cijepio na Velesajmu: "Sve je uredu. Prijavio sam se prije desetak dana"

Ključne riječi

Komentara 7

SL
slavenleko01
15:15 06.04.2021.

Napokon da su počeli adekvatno kažnjavati idiote i potencijalne ubojice. Odmah ga u zatvor +kazna koja mu se treba naplatiti bez zastare.

KL
KLO910GU
17:06 06.04.2021.

Naravno ,zatvor,15 dana ,recidivista,poslati ga natrag u vozačku školu,nakon dvije godine..tako se radi u SZ Rvackoj ,ali ima razlika od županija do županija...bljaaak..

DU
Deleted user
11:32 06.04.2021.

Kako bi se sudci zaštitili, najbolje bi bilo, da sukladno dosadašnjoj praksi, presude nepravomoćnom osudom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije