Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas U VEČERNJEM
Povratak na članak

Rekonstrukcija Vlade: Nema mira za Plenkovića

Plenković umirio HDZ, no nova je vlada već pod pritiskom partnera iz koalicije

Komentari 2

WT
Wtf
00:15 19.07.2019.

Je li želite da sdp i hns opet vode državu!? Hns se sad pravi pametan, traži izlaznu strategiju i da se uvali opet na listu sdp-a i uberu opet 7-8 mandata, dva, tri ministarstva. "Genijalaci" da se promijeni zakon o vezi manjina u prilog onog referenduma, pupovac i ekipa bi išli na izbore i dobili par mandata, pa biraj onda s kim ćeš sa stavljati vladu.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:36 19.07.2019.

ovakav hdz kroči stopama sdp-a. na vodeća mjesta u vladi imenuje nepoznate osobe, bez ikakve težine. nekad je hdz jedini u zemlji imao kapitalce na tim mjestima, ljude koji su u privatnom životu nešto postigli, bez politike. a ovi fićfirići, ko da su neki sdpovi forumaši. u eu parlament poslali anonimce. u vladu instaliraju anonimce. a bero se trsi, zaziva izbore. ne kuži jadan da je ljeto, doba kiselih krastavaca, nitko ne čita nit sluša političare. plenki je u idealnom trenutku napravio par izmjena u momčadi. jesen bude vruća ,ne za njega, za oporbu. stiže predsjedanje unijom. tu oporba nestaje, u fokus dolazi samo vladajući kadar. prva polovica 2020-e će biti vrijeme kad će hdz dominirati prostorom, a hrvatska biti organizator događanja kakvih do sada nije bilo. zna plenki što je eu birokratski monstrum, ali i koje beneficije može donijeti. oporba će u tom vremenu nestati. a izbori koji će uslijediti će biti ipak potop za sve male.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.