Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sramota u Beogradu
Povratak na članak

Rehabilitiraju Dražu Mihailovića jer je smaknut bez suđenja!?

Unuk Vojislav Mihailović, profesori s Pravnog fakulteta i Udruženje Jugoslovenske vojske u otadžbini

Komentari 148

RT
Rollo.Tomasi
08:14 14.05.2015.

Neka mi sad netko kaže da su bili "zavedeni" dok su ubijali po Hrvatskoj. I još bi im ja trebao vjerovati kao narodu?

VL
HR
Hrvatskalatinica
09:42 14.05.2015.

ovi na slici nisu TERORISTI,ovi ubijaju hrablo samo dijecu starce i zele, siluju i pale ruse kuce, a Katolicke crkve samo gadjaju 120 kalibarskim oruzjem, nisu teroristi jer u medijama Hrvartskim jos ima ostavstina koje vjetric nije zahvatio

VL
Avatar Sveušesnaest
Sveušesnaest
08:27 14.05.2015.

A hrvatska politika podržava takve stavove i neće im stajati na putu ? Bar je tako izjavila Pusićka....

VL
AF
afer
08:14 14.05.2015.

To će privremeno ušutkati sve ''regionalce'' hrvatske politike - a potom će postati još glasniji.

VL
Avatar Tranquillo
Tranquillo
08:57 14.05.2015.

Antifašistički pokret bez ijedne značajne bitke, antifašistički samo po masovnim prelascima u partizane. Oliver Antić, desna ruka Tome Nikolića, pokrenuo je sve to, dakle službena srpska politika. Ništa novo i neočekivano, ali zabrinjavajuće i opasno.

VL
DU
Deleted user
09:18 14.05.2015.

To je taj dio Regije u koju nas guraju Vesna Pusić i slični.

VL
ZG
zg223
08:29 14.05.2015.

seselj im drzi predavanja,spominju prijestolonasljednika(koji ne postoji vec 100 godina,moze samo biti potomak)bas fascinantna lica...falsificirane izjave iz komunizma se prikazuju tako da ispadne da su cetnici ustvari pomagali partizanima...bolestan narod koji nikad nece izaci iz lazi...

VL
ZG
zg223
08:33 14.05.2015.

tek sad sam sliku skuzio..hahaha hrabri cetnici sa rakijom u ruci..

VL
TO
tolitol
08:36 14.05.2015.

Kao prvo, ništa mene ovdje ne čudi. Na vlasti u Beogradu je četnički vojvoda koji je sudjelovao u ratno-pljačkaškim pohodu na Hrvatsku. To nije sprečavalo naš trolist na vlasti Josipović-Milanović-Pusić da iz njega, i Vučića koji je otprije "poznat" po onoj "sto muslimana ubiti za svakog srbina", stvore zvijezde proslave ulaska Hrvatske u EU. I to pogotovo Josipović kojem su se pričinjavale, pogotovo prilikom njegovih inozemnih proslava, kojekakve "ustaške zmije" po Hrvatskoj. I da se ne zaboravi, na vlasti u Srbiji su četnici zajedno s Miloševićevim "socijalistima". Ovo stoga što se tamo događa ima gotovo plebiscitarnu potporu tamošnjeg društva. A kod nas se, i to isključivo za domaću uporabu, radi problem iz Tomašićke. A to rade upravo oni kojima su puna usta "antifašizma", ali kojima ni u snu ne bi palo na pamet pozvati Srbiju na odgovornost. Nema veze. Kod nas ionako nema nikakvih načela. Sve za foteljicu, foteljicu ni za što.

VL
AJ
ajmo
08:38 14.05.2015.

Ma nisu ove spodobe nama problem kad se upute ka nama doćekat čemo ih i ishod je uvijek isti tj.oni gube bitku i rat.Nama je problem ovi naši štakori koji nevole našu domovinu Hrvatsku njih je malo al stalno ko krtice rade e tih se treba paziti jer takvi nisu za otvoreni sukob . A četnici oni su poznati uzet če kame i krenuti i to cijenim kod njih sa njima se zna šta hoče ali kod ovih "antifašista" e to je opasnije i od četnika.Sa čedama sam uvijek za borbu samo k njima nesmijete živi u ruke ostalo nije problem borba je borba .

VL
Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
08:19 14.05.2015.

Ludo pleme !

VL
Avatar TvojUjko
TvojUjko
08:20 14.05.2015.

Oni imaju svoje mitologije i laži i svaka cirkuska nakaza može biti majka Srbije, zločinac odlikovan, a četnik antifašista, duboko "pomaknut" narod koje ne može više spasiti niti dragi Bog.

VL
TP
trias politica
08:22 14.05.2015.

Iz ove mase kandidata za glumce u horror filmu u srednjem vijeku, ova trojica su odabrana.

VL
BH
bijela_hrvatska
09:28 14.05.2015.

Ako je to razlog,nemam ništa protiv..isto tako treba rehabilitirati i kod nas ustaške i domobranske vođe i vojnike koji su skončali bez ikakvig suđenja na još bestijalnije načune od jugo-komunističke ruke..npr.kao onih 2000 živih zazidanih u Hudoj jami.. To čovjek čovjeku ne radi..zvijer još manje.. Sam sotona je bio na djelu.. A Dražu treba onda naknadno osuditi,zbog sličnih zločina nad Hrvatima..kao što sam reče:ubijali smo i klali po Bosni najviše..sve Hrvate..posebno Hrvate muslimane... A vidi danas muslimana,izmislili svoju naciju,a san vrhovni četnik nazivao ih Hrvatima..žalosno i to...

VL
MA
malodesno
08:53 14.05.2015.

Srbi nikada nisu željeli biti u nekoj zajedničkoj državi kao mi.Aludiram na Jugu. Oni nemaju tu svijest, dok mi stalno trčimo zajedništvo (Juga, Austrougarska,..). Ideja Juge dakle s njima nije nikada bila moguća osim da oni debelo ne profitiraju u u tome. Probali su Srboslaviju s Kraljem Aleksandrom nije išlo, Hrvati su ga mrzili, a onda su probali s Titom, vođom hrvatske "nacionalnosti" da odradi Srboslaviju neprimjetno.

VL
BR
brojevi
09:41 14.05.2015.

Za pouku ovim našim *regionalcima antifašitima* bilo bi dobro da velikog *antifašistu* dobricu Draža Mihailovića rehabilitiraju da padnu maske i konačno shvatimo s kim imamo posla. Ali bojim se da će *beogradski proces*, domaća koalicijska vlast iskoristiti za plašenje hrvatskogg biračko tijelo . Normalno uz pomoć tkzv. nevladinih udruga i ostalih poznatih medijskih marioneta. Usput pitam, da li je VL. objavio kakvu vijest o posjeti grofa Nikolai Tolstoya Hrvatskom katoličkom sveučilištu u Zagrebu?

VL
DU
Deleted user
08:20 14.05.2015.

Ovdje se ne radi o Drazi Mihajlovicu nego i o Srpskim i Hrvatskim tzv antifasistima koji su svoje politicke protivnike (ukljucujuci zene, djecu itd) zvjerski mucili i ubijali, bez suda bez porote, sa pajslom u potiljak.

VL
VE
Venezian
08:49 14.05.2015.

Mislim da treba gledati u kontekstu osude komunizma koji je ubijao bez sudjenja . Pa da li su cetnici ili ustase svejedno....

VL
Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
09:32 14.05.2015.

Balkanski primitivizam, što drugo očekivati od Srba. Ne u EU s njima, oni bi bili trula jabuka koja bi pokvarile sve ostale. Nadam se da i vani vide što se tamo događa, a ako ne vide onda se naši političari trebaju pobrinuti da se to vidi i da se konačno jasno pokaže pred cijelim svijetom tko je zapravo fašist!

VL
SX
sudbina x
10:39 14.05.2015.

Srbija čisti i legalizira svoju četničku povijest a mi Hrvati nesmijemo reći za dom spremni.Nama na čelu Države treba osoba poput Ruže Tomašić tek ćemo tada prodisati..!

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.