Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čeka se bijeli dim

Registrirate se i pošalju vam e-mail kad je izabran papa

Sikstinska kapela Vatikan (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
11.03.2013.
u 15:45

Stranica Pope Alarm obećava da će nakon registracije ljudima javiti točan trenutak u kojem će iz dimnjaka Sikstinske kapele izaći bijeli dim, a Vatikan objaviti ime novog pape.

U utorak će početi konklave za izbor novog pape, nasljednika Benedikta XVI., a svi koji žele pratiti sve najnovije vijesti, bez da provjeravaju portale te Facebook i Twitter profile trebaju razmišljati i o ovim stranicama koje će im pomoći da budu u korak s najnovijim događajima, piše IBTimes.

Stranica Pope Alarm obećava da će nakon registracije ljudima javiti točan trenutak u kojem će iz dimnjaka Sikstinske kapele izaći bijeli dim, a Vatikan objaviti ime novog pape. Portal nudi da vam obavijest pošalje preko e-maila ili SMS poruke. Nude i alternativu u kojoj možete pratiti njihov Twitter profil i doznati kada papa bude izabran. No, problem je što SMS poruke nude samo za područje SAD-a, ne i izvan njega, a i dodaju da ih možda, zbog previše registracija, neće stići poslati svim ljudima koji ih očekuju.

Ljubitelji igara i Katoličke crkve iz SAD-a moći će i virtualno izabrati papu na stranici Fantasy Conclave. Ne samo da će moći izabrati papu već mogu pogađati i ime koje će izabrati nasljednik Benedikta XVI. Registracija za igrače je ograničena samo na one iz SAD-a i Kanade.

>>Nakon prvog dana konklave vjerojatno neće biti izabran papa

>>Doznajte kako će se birati novi papa, kada očekivati bijeli dim...

Komentara 1

AA
aabbcc
17:11 11.03.2013.

. A od koga kriju izbor tog Pape ? Imajul oni TV i novinare pa da i Vjernici vide i cuje sta je Bozija volja i kako se to tamo bira ! Boze mi prosti al oni sto rade tamo,, to i od Boga kriju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije