Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Narodna stranka - Reformisti
Povratak na članak

Reformisti pojačani novim članovima: Prešli im dosadašnji istaknuti članovi HNS-a

Radimir Čačić, predsjednik Narodne stranke – Reformisti, istaknuo je kako Reformisti danas imaju značajan politički utjecaj, a dolazak kvalitetnih ljudi iz HNS-a garancija je da će i dalje biti važan politički čimbenik te poželjan koalicijski partner

Komentari 3

DU
Deleted user
12:23 24.09.2020.

zadah jugokomunizma je uvijek tamo gdje dolaze reformisti sa takovim predsjednikom na celu....

VL
Avatar MarkoHR
MarkoHR
12:29 24.09.2020.

Nekad su postojali golubovi preletači, a sad se je ta pojava sasvim preselila među članstvo HNS >>> Reformisti <<< HNS.. Ovisno o trenutnoj situaciji i potrebama, članstvo je već počelo prelijetati na dnevnoj bazi :)))

VL
AN
antiekstremist
12:18 24.09.2020.

A D. Kovačević ??

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.