Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najtraženija teroristica

Redovitim linijama od Francuske do kalifata

Hayat Boumeddiene,Amedy Coulibaly
Foto: Francuska policija
14.02.2015.
u 23:14

Hayat Boumeddiene (26) najtraženija je žena na svijetu i supruga Amedyja Coulibalyja, koji je ubio četiri taoca u supermarketu

Stigla sam živa i zdrava. Hvala Bogu što konačno živim u islamskoj zemlji gdje vladaju Alahovi zakoni. Kazala je to u intervjuu za ISIL-ov tjednik Dar al-Islam (muslimanska kuća) 26-godišnja Hayat Boumeddiene, najtraženija žena na svijetu i supruga Amedyja Coulibalyja, terorista koji je ubio četiri taoca u supermarketu s košer hranom na istoku Pariza te je i sam ubijen u policijskoj akciji spašavanja.

Naime, to je prvo pojavljivanje u javnosti Hayat, koja je stigla na teritorij pod ISIL-om iz Turske u grad Raku, glavno uporište džihadista u Siriji. ISIL-ov tjednik Dar al-Islam zbog intervjua s Hayat izdao je i posebno izdanje na francuskom jeziku. "Nisam imala nikakvih teškoća za putovanja iz Francuske do kalifata. Išla sam redovitim linijama i prošla sam sve kontrole putovnica. Nitko me ništa nije pitao", rekla ja Hayat. O njezinu suprugu Amedyju, kojega smatra herojem i mučenikom, Hayat je priznala da je bio pripadnik ISIL-a te da je bila upoznata s njegovim namjerama "protiv Alahovih neprijatelja" u Francuskoj.

>>Najtraženija žena na svijetu viđena na aerodromu u Istanbulu

>>Bila je obična djevojka dok nije upoznala muža. A onda je uzela oružje

Komentara 4

BA
bajo2
02:06 15.02.2015.

bas nam drago da si sretno stigla.pazi na sebe sad ces biti svetica "kresnica"u centru paznje tamo.ima da te krešu ko u kamenom dobu!

JE
jedna
06:35 15.02.2015.

samo ti lipo uzivaj tamo u nekoj vukojebini sa primitivcima slicnima sebi i ni slucajno se ne vracaj .....

VM
vojislav.miljevic
10:16 15.02.2015.

sa Francuskom putovnicom nije tesko putovati bilo gdje.Drzavljanstvo u EU ima velik broj islamista tako da u Evropi tek pocinje borba sa zmijom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije