Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRUTALNO IŽIVLJAVANJE

DORH nabrojio udarce batinaša: Redari iznijeli 41-godišnjaka i rekli mu: 'Bježi!'

Foto: Dino Stanin/Pixsell
1/2
01.08.2019.
u 10:16

Zadarska policija ne potvrđuje službeno špekulacije da je 41-godišnjak šestoricu prekinuo u biznisu s drogom odnosno "šmrkanjem."

Zadarski DORH u priopćenju je opisao brutalan način iživljavanja šestorice Zadrana nad 41-godišnjakom ispred jedne zadarske diskoteke, a sve jer je, kako su naveli iz policije, htio u zahod diskoteke. Zadarska policija ne potvrđuje službeno špekulacije da je 41-godišnjak šestoricu prekinuo u biznisu s drogom odnosno "šmrkanjem". 

Određen im je pritvor, a priopćenje donosimo u cijelosti:

"U Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru provedena je dokazna radnja prvog ispitivanja petorice hrvatskih državljana (1992., 1988., 1995., 1995. i 1993.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela protiv života i tijela sudjelovanjem u tučnjavi i protiv šestoosumnjičenika (1993.) zbog kaznenog djela nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari dok je prvoosumnjičeni hrvatski državljanin (1989.) u bijegu.

Postoji osnovana sumnja da su osumnjičeni 27-godišnjak, 31-godišnjak, 24-godišnjak, 24-godišnjak i 26-godišnjak 20. srpnja 2019., između 04,00 do oko 04,30 sati, u blizini noćnog kluba u Zadru, motivirani prethodnom svađom i naguravanjem u prostoriji toaleta s oštećenikom, a kojeg su zaštitari iznijeli van kluba i uputili ga da bježi, a kad je on krenuo u smjeru sjevera, osumnjičenici su mu, u cilju da mu nanesu tešku tjelesnu ozljedu, prišli s leđa.

Tada ga je prvoosumnjičenik prvo udario koljenom u glavu, a zatim šakom u glavu, nakon čega ga je drugoosumnjičenik udario dva puta šakom u glavu, uslijed čega je oštećenik pao na tlo. Pristupilo mu je potom više muškaraca koji su ga zajedno okružili te ga istovremeno udarali, pa se osnovano sumnja da ga je trećeosumnjičenik više puta udario nogom u tijelo, četvrtoosumnjičenik ga je nogama i rukama udario u tijelo, petoosumnjičenik dva puta nogom u tijelo, a šestoosumnjičenik tri puta nogom u tijelo, te petoosumnjičenik još jednom nogom u tijelo, dok ga je još jedan, zasad neutvrđeni, muškarac udario tri puta nogom u tijelo.

Oštećenik je zadobio tešku ozljedu odnosno prijelom desne lakatne kosti. Osnovano se sumnja i da je šestoosumnjičenik 30. srpnja 2019. u stanu kojeg koristi u Zadru držao automatsku pušku AK-47, koju je dobrovoljno izručio, iako je bio svjestan da je zabranjeno držati automatsko vatreno oružje. 

Sucu istrage Županijskog suda u Zadru predloženo je određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela", istaknuli su iz DORH-a.

Ključne riječi

Komentara 4

PH
Petarstijena-HR
10:49 01.08.2019.

U dugogodišnji zatvor s njima, a suca koji ih se odluči osloboditi u zatvor s njima strpati! Dosta više samovolje u pravosuđu-to treba sve rastjerati i podjeliti otkaze...Marš iz sudstva...Imate visoke plaće, i počmite raditi u korist građana RH...Bitangama korumpirani i nesposobnim s kupljenim diplomama nema mjesta u sudstvu..Otvorite besplatni telefon za korupciju u pravosuđu i emailove!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MO
mosack
18:17 01.08.2019.

Koji je ovo vrag?? Otvoriš bilo koji portal i svaki dan samo brutalno nasilje, nasilje i još brutalnije i krvavije nasilje. Plaćamo li danak prokletstvu devedesetih kad su se tolerirali "naši dečki"? Jeli ovo neko Šeksovo prokletstvo još od one djevojčice ubijene na Sljemenu kad ih je bradonja pustio iako su sve priznali i pokazali grobove ali bez odvjetnika? Do kada? Pa postaje dovoljno krivo pogledati nekog krkana da te odmah hrpa retarda iscipelari. Sezonci na braču, francuski turist na Bačvicama, cipelarenje u Zadru, prebijeni Slavonci u Dubrovniku, francuska turistkinja razbijenog nosa danas jer je netko išao u taxi preko reda? Jer to neki virus "Daruvarac"vlada ovom zemljom?

DD
dr dragon
20:50 01.08.2019.

Jangiji vladaju Zadrom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije