Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vozio Đakovom

Recidivist vozio drogiran i bez dozvole, prijeti mu do 40 tisuća kuna kazne

Šibenik: Policijska akcija suzbijanja prekršaja vozača prema pješacima
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
19.09.2022.
u 13:22

Uhićen je, a vozilo mu je privremeno oduzeto do donošenja odluke o prekršaju.

Osječko-baranjska policija uhitila je 37-godišnjaka iz Đakova koji je prošlog petka vozio automobil pod utjecajem droge u vrijeme dok mu je zbog brojnih prometnih prekršaja bila oduzeta vozačka dozvola, zbog čega mu je oduzeto vozilo i prijeti mu kazna do 40 tisuća kuna ili zatvor.

Iz osječko-baranjske policije u ponedjeljak su objavili da su osumnjičenog tijekom nadzora prometa zaustavili dok je vozio Đakovom te mu testom utvrdili da je drogiran, kao i da je vozio iako je prikupio 12 prekršajnih negativnih bodova.

Uhićen je, a vozilo mu je privremeno oduzeto do donošenja odluke o prekršaju.

Zbog počinjenih prekršaja prijeti mu maksimalna novčana kazna do 40 tisuća kuna ili zatvor do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 12 bodova, navode u policiji.

Video - Suluda vožnja u Zagorju: Vrludao po cesti, prelazio u suprotnu traku, vozači mu trubili...

Komentara 1

LI
liliZG
17:30 19.09.2022.

pišite o njemu tek kada završi u zatvoru , plati kaznu ili mu trajno oduzmu vozilo , ovako je sve stvar fikcije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije