Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
niz prometnih prekršaja

Recidivist kažnjen drakonskom kaznom: Vozio pijan dok mu je bila oduzeta vozačka

Alkotest ilustracija
DPA/Pixsell
17.11.2020.
u 15:34

Izrečena mu je novčana kazna od 45 tisuća kuna te zabrana upravljanja motornim vozilom B kategorije 24 mjeseca

Vozač koji je 16. studenog u Starigradu vozio s 1,83 promila alkohola u krvi doveden je danas na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici gdje mu je izrečena kazna.

Naime, 39-godišnjak je pod utjecajem alkohola vozio dok mu je bila izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja automobilom te dok mu je vozačka dozvola bila oduzeta zbog prikupljenih negativnih prekršajnih bodova. 

Na Općinskom mu je sudu u Koprivnici izrečena novčana kazna od 45 tisuća kuna te zabrana upravljanja motornim vozilom B kategorije 24 mjeseca, izvijestila je PU koprivničko-križevačka. 

Komentara 3

DE
deda1234
08:30 18.11.2020.

Mogo zi bit dvoje ljudi bolje bi prošo

LI
liliZG
15:38 17.11.2020.

taj bu ih sigurno poslušal..... možda da su mu auto oduzeli, da to naš zakon može kao i američki , kanadski, njemački...

RE
reborn
15:55 17.11.2020.

Nema vozačku, vozi bez nje pod utjecajem alkohola i posljedično - sud mu oduzima ono što nema. Sudski biseri!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije