Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povećani rashodi
Povratak na članak

Rebalans i proračun predstavljeni koalicijskim partnerima, Marić: Vlada ima njihovu podršku

Dodao je kako i dalje postoje izazovi te proračun za sljedeću godinu baziraju na projekcijama koje su napravili u smjernicama

Komentari 6

TA
Talleyard
16:12 27.10.2020.

Samo natjerajte slučajnog i njegovu kukulele bagru da vrate 100 milijardi za koliko su zadužili državu i još 100 milijardi za koliko su opljačkali državu otpisivanjem dugova svojoj bagri, brojnim aferama kao što je DUUDI u kojoj je glavni akterter bio drug krešo milanovič i neće biti probleme sa proračunom ni vanjskim dugom

VL
KO
Kokoiduhovi
08:33 27.10.2020.

Predizborna obećanja ove Vlade i HDZ-a; ukidanje većine općina. Ima ih 487, od kojih veliki broj ima cca 1600 do 2500 stanovnika. Sve imaju načelnike, većina po 2 zamjenika načelnika, tajnicu, služb. mobitele, laptope, automobil pa i vozača. Ukinuto ih je Nula. Niti jedna. A koštaju. Jako puno.

VL
DU
Deleted user
07:53 27.10.2020.

Marić jedino nije naveo da će se novac iz evropskih fondova teško namicati.Teško ili nikako jer nemamo sposobni kadar koji je u stanju pripremiti kvalitetne programe.Zar do sada nismo svjedočili radu državne birokracije i korišćenje EU fondova.Očito da su našinaši naučili nositi novac u torbama i ulagati po garažama.

VL
Avatar gradonacelnik koji menstruira
gradonacelnik koji menstruira
22:49 26.10.2020.

A tko su koalicijski partneri? Osam nelegitimnih i nedemokratskih manjinskih uhljeba koji imaju zajamčene fotelje ma što se god dogodilo i bez obzira koliko glasova dobili, i koji nemaju apsolutno nikakvu motivaciju raditi za dobrobit većinskog naroda, odnosno koje zanima samo da njihove interesne skupine dobiju što više novaca? Što Pupovca briga imaju li bolesnici u bolnici dovoljno hrane, ako on dobije lovu za svoje Novosti, svoje parastose i svoju ulogu očuvanja infrastrukture Velike Srbije?

VL
Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
00:11 27.10.2020.

Pupovac je dao zeleno svjetlo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.