Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okrenuo joj leđa

Reakcije na pismo: Radeljić je provodio svoju, a ne predsjedničinu politiku

Mate Radeljić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
21.12.2018.
u 19:36

U Vladi kao i u HDZ-u još ne žele javno komentirati Radeljićevo pismo, no pojedini sugovornici napominju da je to još samo jedan dokaz o kakvoj se osobi radi.

Počele su stizati prve reakcije na otvoreno pismo Mate Radeljića, razriješenog savjetnika predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović za unutarnju politiku.

Jedan od izvora iz Ureda predsjednice kazao nam je 'o bivšima sve najbolje' dok drugi izvor blizak Pantovčaku napominje kako je Radeljić ovim potezom javno pokazao svoje pravo lice po kojem 'on valjda umišlja da je važniji nego institucija predsjednice za koju je trebao raditi'.

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

- Tko će ga nakon ovoga željeti surađivati s njim? Hoće li tako brzo i drugima okrenuti leđa? - pita se naš izvor.

U Vladi kao i u HDZ-u još ne žele javno komentirati Radeljićevo pismo, no pojedini sugovornici napominju da je to još samo jedan dokaz o kakvoj se osobi radi. Također, napominju da su s punim pravom na to upozoravali predsjednicu. 

- Radeljić je sve ovo vrijeme, čini mi se, provodio svoju, a ne predsjedničinu politiku. Toga je očito postala svjesna i predsjednica - kaže naš izvor.

Video - Kolinda Grabar-Kitarović i Aleksandar Vučić na Velikoj skupštini SNV-a

Komentara 37

DU
Deleted user
21:24 21.12.2018.

Vidite, meni je kud i kamo lakše biti predsednikom , kod nas napišu memorandum ja ga samo provodim 🤔

Avatar Le-Freak
Le-Freak
20:27 21.12.2018.

Sto su se desni i lijevi ekstremist zakocenili od radosti. Nista od toga decki.

MI
misho32
23:26 21.12.2018.

Kolinda je smjenom admirala Domazeta, izvrsnog geostratega i vizionara , jasno pokazala da nije nikakva državnica jer da joj smetaju i ne trebaju državotvorni i suverenističi savjetnici , već poltroni kao što je Granić , koji zajedno sa njom provodeovode dobivene zadatke od stranih gazda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije