Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija Nove TV

'Knežić ga je fokusirala na temu s koje je Pupovac stalno skretao'

Romina Knežić
Foto: Dnevnik Nove TV/Screenshot
19.08.2015.
u 19:15

Pupovac je odbio išta komentirati, jučer se nije javljao ni na telefon jer je nazočio liturgiji u manastiru Krka

Naprasno prekinut razgovor s Miloradom Pupovcem u Dnevniku Nove TV u utorak navečer postao je temom brojnih komentara.

Voditeljica Romina Knežić uzastopno je prekidala gosta, predsjednika Srpskog narodnog vijeća, što je završilo brzinskim okončanjem razgovora o problemu dvojezičnih ploča u Vukovaru.

Pupovac je vukovarsku situaciju usporedio s hipotetskom zabranom latinice 1947. u Novskoj ili Jasenovcu i kazao da problem ima reperkusije na cijelu zemlju, no upozoren je da je tema Vukovar i 2015. Pupovac je jučer bio na cjelodnevnom liturgijskom slavlju u manastiru Krka i nije odgovarao na telefonske pozive, tek SMS-om zamolivši da se čujemo dan poslije. Odbio je davati izjave i kolegi koji je pratio događaj.

"Voditeljica Dnevnika Nove TV svojim je moderiranjem intervjua nastojala gosta fokusirati na temu zbog koje je pozvan u emisiju. S obzirom na to da je sugovornik kontinuirano skretao s teme, voditeljica je morala razgovor u određenom trenutku privesti kraju jer, podsjećamo, riječ je o programu uživo u sklopu informativne emisije koja se bavi i drugim temama mimo navedene. Kao i mnogo puta dosad, gospodin Pupovac i dalje će biti relevantan i cijenjen gost u studiju Nove TV", piše u odgovoru s Nove TV

>>'Zamislite situaciju da je netko u Jasenovcu '46. rekao da latinica ne smije biti u upotrebi'

>>'Statut grada Vukovara krši Ustavom zajamčena prava'

Komentara 59

KR
krka
19:32 19.08.2015.

koliko se prašine diglo oko dame koja je "obrijala" ovog mrzitelja svega Hrvatskog, osim kune naravno, i urbanog četnika!!! postavljamo pitanje što se čekalo do sada da je mogao srati kako, i po kome je htio !!!

Avatar zabadalo5
zabadalo5
19:47 19.08.2015.

Svaka čast novinarki na snalažljivosti. Ovaj čovjek nije zaslužio ni sekunde medijskog prostora...

Avatar juricamesko
juricamesko
21:55 19.08.2015.

da samo deset posto hrvatskih novinara reagira kako je reagirala gospoda Romana hrvatski medijski prostor bio bi kudikamo cisci a ne bi nas trovale osobe tipa Pupovca.hvala Romana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije