Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispravak

Reagiranje na članak od 4. prosinca 2013.

Udruga Hrabro dijete
Foto: screenshot/Udruga Hrabro dijete
15.02.2017.
u 12:00

Na spomenutu informaciju reagirao je Željko Siladi

Dana 4.prosinca 2013. objavljen je članak pod naslovom "Iz udruge Hrabro dijete nestao novac za Noru" s podnaslovom "Tužiteljstvo u Slavonskom Brodu odlučit će o podizanju prijave".

U istom članku je prenesena izjava Đane Atanasovske, u kojoj se između ostalog navodi "Priložili smo prijavu i dokumentaciju iz koje je vidiljivo da je novac, osim na račun udruge, odlazio na račun Radija Nova Gradiška, na račun Željka Siladija, supruga glavne urednice tog radija i članice udruge Đurđe Aleksić te na račun Berislava Žužića, sina predsjednice udruge".

Na spomenutu informaciju reagirao je Željko Siladi, navodeći kako je netočno da bi bilo kakav novac vezan za "Udrugu Hrabro dijete" ili pak bilo koju drugu udrugu ili akciju, bilo kada odlazio na osobni račun Željka Siladija. Posebno se ukazuje na javnosti već prezentirane izvode iz poslovne banke na osobni račun Željka Siladija te objavljene rezultate obavljenog nadzora nad spomenutom udrugom "Hrabro dijete", a konačno, o svemu se očitovalo i nadležno državno odvjetništvo odbacivši kaznenu prijavu koju je podnijela Đana Atanasovska.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
ObrenM
12:59 15.02.2017.

Zasto je trebalo 2 godine za ovaj demanti?.Znaci u medjuvremenu su se brisali dokazi.

TP
tugomir.pokas
13:07 15.02.2017.

A dobrotvorne akcije su samo za naivne i dobronamjerne,Iza dobrotvornih akcija se često krije izvlačenje osobne koristi.U članku navedene osobe kojima se svojevremeno pomoglo u velikim dobrotvornim akcijama poslije su pokazale pravo lice i javnost ih je pročitala,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije