Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKO WEB STRANICE

RBA od ponedjeljka prima zahtjeve za odgodom kredita

Poslovnica Raiffeisen banke u Metkoviću
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
03.04.2020.
u 16:59

Za poslovne klijente čije je poslovanje ugroženo uslijed pandemije, uz mogućnost odgode kredita, predvidjeli su i reprograme te kredite za likvidnost.

Raiffeisen banka će od ponedjeljka zaprimati zahtjeve građana za odgodom plaćanja kredita preko svoje web stranice.

Za sve neosigurane, kao i nekretninom osigurane kredite, dužnici će moći zatražiti odgodu plaćanja od minimalno tri do maksimalno šest mjeseci, bez produženja ili uz produženje roka otplate - ovisno o vrsti kredita.

Zahtjev za odgodom plaćanja moći će podnijeti do 30. travnja 2020. U sljedećih šest mjeseci banka neće smanjivati prekoračenja po tekućim računima i limite na karticama građana.

Za poslovne klijente čije je poslovanje ugroženo uslijed pandemije, uz mogućnost odgode kredita, predvidjeli su i reprograme te kredite za likvidnost.

Zahtjev za odgodu tvrtke mogu podnijeti do 31. svibnja, a osim prema RBA, trebaju ga uputiti i prema Fini na njezinu službenom portalu – Fina portal mjere.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije