Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pas napravio nered!

Razriješeno misteriozno 'ubojstvo' s Google Eartha

snimka ubojstva,mol (1)
Foto: Google Earth Screenshot
1/3
19.04.2013.
u 12:47

Korisnici Reddita ustanovili su kako je trag za koji se mislilo da je nastao curenjem krvi, u stvari trag vode kojeg je pas po imenu Rama ostavio nakon izlaska iz mora

Prošlog tjedna slika s Google Eartha iz nizozemskog grada Alemerea proširila se internetom te uzbudila mnoge koji su pretpostavljali da kadar prikazuje scenu smaknuća. No da je samo u pitanju bujna ljudska mašta potvrđuje istraga korisnika Reddita. Oni su ustanovili kako je trag za koji se mislilo da je nastao curenjem krvi, u stvari trag vode kojeg je pas po imenu Rama ostavio nakon izlaska iz mora, javlja Daily Mail.

Također, jedan od korisnika išao je korak dalje te uvećao snimak. Detaljnim pregledom zaključio je kako se na njemu nalaze dvije osobe pored kojih leži pas, a ne leš kojeg su ''egzekutori'' dovukli na mol da bi ga bacili u more.

Vlasnica psa ostala je iznenađena kada je na internetu ugledala sliku i pročitala kako mnogi sumnjaju da se na molu dogodilo ubojstvo. Potvrdila je da slika prikazuje nju i prijatelja u igri s Ramom koji uživa u kupanju i skakanju s mola u vodu.

- Baš je smiješno da su ljudi fotografiju protumačili kao ubojstvo - kazala je žena. Ipak, priznaje, veseli je što joj je pas postao poznat diljem svijeta.

>>U ovom 'gradu duhova' nitko ne živi nakon katastrofe u Fukushimi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije