Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIUM ANALIZA

Razotkrivamo mitove o koroni: Ovo su najčešće zablude o cijepljenju

03.10.2021.
u 19:36

Na internetu je šuma članaka, tvrdnji i blogova o cjepivu i COVID-19 koji su mnogima izvor podataka. Što je stvarnost, a što su mitovi, govorila je dr. Marija Bubaš, pomoćnica ravnatelja HZJZ-a, na ovotjednom kongresu Udruge poslodavaca u zdravstvu. Prenosimo ih 11.

Komentara 31

Avatar Naravno
Naravno
13:39 04.10.2021.

Da li je mitovanje ili ne ali tamo gde je mali procenat cepljenih je manji broj oboleli i umrlih .. Mo#da je ovo za nekoga mit ali za mene nije : "Baza podataka Eudra Vigilance izvještava da je do 25.zvještava da je do 25. rujna 2021. godine zabilježeno 26.041 smrtnih slučajeva i 2.448.362 ozljede nakon primanja jedne od četiri eksperimentalne vakcine protiv KOVID-19: Od ukupnog broja zabilježenih ozljeda, gotovo polovica (1.176.130) su teške ozljede.

Ivan_Žižak
12:49 04.10.2021.

Jako puno vam hvala, dragi mediji jer nas iz dana u dan strpljivo i gorljivo vodite k plemenitim ciljevima koje ste sami dosegli. A to su beskrajna humanost i čovjekoljublje koje da nema vaših britkih pera i jezika, ne znam.. Ne smijemo dopustiti drznicima koji drukčije misle da to javnost sazna. Ako treba, u toj borbi treba žrtvovati i temeljna počela - al samo u krajnjoj potrebi - demokracije: pravo na javnu riječ.! To nikako! Beskrajno i ponizno hvala drugovi novinari. Pozdrav slobodaskom Gracu! Živijo, živijo, živijo!!!

Avatar messerschmidt
messerschmidt
09:35 04.10.2021.

Priznam samo što mi kažu Sladoljev, Radman, Pavelić,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?