Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZIDOVI NATOPLJENI
Povratak na članak

Razorno nevrijeme uništilo prvu zamjensku kuću na Banovini, vlasnici na rubu odustanka: 'Sve mora dolje'

Na području Sisačko-moslavačke županije bilo je oko 70 vatrogasaca s 20 vatrogasnih vozila te su radili na uklanjanju stabala i granja na prometnicama, sanaciji krovišta kuće te ispumpavanju podruma, poslovnih prostora i kuća

Komentari 6

RA
radolizem
11:33 03.06.2022.

Državni tajnik Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje Gordan Hanžek potvrdio je da su radovi izgradnje zamjenskih kuća su već počeli kod obitelji Kucko u Selima. Cijena izgradnje jedne zamjenske kuće je 452.650 kn bez PDV-a. Da je Tito živ, taj državni tajnik bi bio premješten na rad u Staru gradišku ili na Goli otok. Istina, Tito je bio diktator, ali očito je znao s kim ima posla.

VL
PE
pežo
13:18 03.06.2022.

Moji susjedi uradili su krasnu trosobnu kuću montažnu na jesen za 42 tisuće eura -da se obnovi odmah pristupilo bilo bi pola gotovo dok su im cijene napuhane.

VL
SU
suhajac
12:00 03.06.2022.

Montažna kuća se ne radi na taj način, po ovome potpuno neznanje od ministra, nadzornog ing. do majstora ako su majstori pravi. Prije se radi krov, stolarija, fasada pa unutarnji interijer odnosno gipsani radovi i potrebne instalacije. I to su prenapuhane cijene.

VL
BU
Bubalamala
11:43 03.06.2022.

Sve će to premijer Plenković objasniti, još će ovi ljudi biti krivi što nisu pokrili kuću ceradama!

VL
RA
radolizem
11:25 03.06.2022.

Bijeda hrvatske zbiljnosti. Obnova po hrvatskim standardima se nastavlja. Ministar Paladina će provesti inspekcijski nalog i dati upute odgovornima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.