Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prilika čini lopova

Raznijeli bankomat u Čavlima kod Rijeke

Raznesen bankomat u mjestu Čavle
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
1/7
30.10.2018.
u 11:03

Do eskplozije je došlo između 4 i 4.30 sati ujutro, a iduće jutro tijekom očevida na ulici su se još uvijek, osigurane kamenjem, nalazile porazbacane novčanice od po dvjesto kuna

Za pretpostaviti je da su nepoznati počinitelji iskoristili orkansko jugo i jaku kišu za pljačku PBZ bankomata u Čavlima u noći na utorak.

- Puhao je jak vjetar i padala jaka kiša na mahove pa sam taman zaspala u ranim jutarnjim satima kada sam čula jaku eksploziju, baš kao bomba. Prestrašili smo se, nismo znali što bi ro moglo biti. Suprug je odmah nazvao policiju, koja je uistinu došla odmah. Tako su brzo stigli da sumnjam da su lopovi imali kad ukrasti novac - kaže mještanka Čavli koja živi nedaleko bankomata u sklopu poslovnih prostora tj. pekare Liščevica.

Do eksplozije je došlo između 4 i 4.30 sati ujutro, a iduće jutro tijekom očevida na ulici su se još uvijek, osigurane kamenjem, nalazile porazbacane novčanice od po dvjesto kuna, javlja 24sata. Očevid je u tijeku. 

Ključne riječi

Komentara 1

ZA
Zagorec101
14:42 30.10.2018.

sigurno profesionalci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije