Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sunčanje u toplesu

Razgolićena Osječanka sudjelovala na natjecanjima ljepote

Sunčanje
Foto: Pixabay
12.05.2018.
u 21:45

Odmah ću vam reći da još nije dobila nikakvu kaznu i da policija nije pokucala na vrata stana gdje živi moja kći, a gdje se milijun puta sunčala na balkonu, rekao je otac za Glas Slavonije.

Nakon što je Glas Slavonije donio priču o Osječanki koja je sunčanjem na balkonu bez odjeće toliko razljutila susjeda da se raspitivao je li takvo ponašanje kažnjivo, danas portal otkriva da se radi o 22-godišnjakinji iz šireg centra grada. Potpuni identitet ne žele otkrivati, kako bi je zaštitili, no objavili su da se radi o Osječanki koja je do sada sudjelovala na brojnim natjecanjima ljepote. Njezin otac javio se u redakciju Glasa Slavonije.

– Odmah ću vam reći da još nije dobila nikakvu kaznu i da policija nije pokucala na vrata stana gdje živi moja kći, a gdje se milijun puta sunčala na balkonu.

Gospodin koji vas je obavijestio nije dobro gledao, jer moja kći je bila u toplesu, ali nikada se nije sunčala potpuno gola. Kad ste objavili fotografiju na webu (koja je kasnije na zahtjev obitelji uklonjena, nap. a.), odmah sam prepoznao balkon, jer sam prije i sam ondje živio, a trenutačno živim na selu – ispričao nam je otac djevojke S.J., odgovorno tvrdeći da nije bila potpuno gola i da joj nikada ne bi palo na pamet sunčati se u takvom izdanju, to više što je u okolici puno zgrada i prozora.

Inače, Dalmacijavino, točnije napitak Pipi, preko Facebooka pozvao je građane da im pomognu u potrazi za Osječankom jer su, kako su naveli, spremni platiti kaznu umjesto nje.

S. J. kaže da je riječ o dobrom marketinškom triku do kojeg, ako i dođe, ići će u prilog i 'jednima i drugima'.

Ključne riječi

Komentara 3

NE
Neutralac
22:51 12.05.2018.

Ja nemam problema s curama u toplessu....samo naprijed....

NO
nogogaz
08:34 13.05.2018.

Ko da smo islamska...pardon,katolicka država!

OK
okolo
22:48 12.05.2018.

banda izmisli informaciju, stvori je, fabricira, pa se onda zgraža nad "zatucanim" komentarima....i da kod nas nema hibridnog dejstvovanja, kako to voli rec komšiluk nam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije