Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRUŠIO GA NA TLO

Razbojništvo u čakovečkom parku: Napao i opljačkao mladića

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
24.06.2019.
u 10:32

Brzom reakcijom policijskih službenika Policijske postaje Čakovec napadač je pronađen

Mladić star 21 godinu napao je u subotu oko 14.30 sati u parku u Čakovcu 22-godišnjaka. Prišao mu je, odgurnuo ga i srušio na tlo. - Nakon toga napadač je zadao mladiću nekoliko udaraca, a potom mu iz džepa hlača otuđio novčanik u kojem se nalazilo više stotina kuna.

Brzom reakcijom policijskih službenika Policijske postaje Čakovec napadač je pronađen. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je opisano kazneno djelo počinio 21-godišnjak s područja općine Pribislavec - kažu u PU međimurskoj. 

Ključne riječi

Komentara 5

PA
PainKiller
10:48 24.06.2019.

Afro - međimurac?

MS
mala_sova
11:01 24.06.2019.

A što Kajtazijev dečko iz Pribislavca zna, kriva je država.

Avatar VinkoL
VinkoL
14:15 24.06.2019.

Bandićev pajdaš. To delaju jer su im socijalna davanja premala, kad na vlast dođu bandići i škorići budu im utrostračili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije