Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija ih traži

Razbojništvo u banci u Imotskom: Prepoznajete li osobe s fotografija?

Razbojništvo u Imotskom
Foto: MUP
1/3
19.02.2019.
u 17:18

Mole se građani ukoliko prepoznaju osobe s fotografije da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju.

Početkom veljače počinjeno je razbojništvo u poslovnici banke, na Trgu Matice Hrvatske u Imotskom. Policija je objavila fotografije dvije muške osobe koje se dovode u svezu s tim razbojništvom i moli građane za pomoć.

Jedan muškarac je visine oko 185 cm, srednje tjelesne građe, lokalnog naglaska. U trenutku počinjenja kaznenog djela imao je lice obojeno crnom bojom, a bio je odjeven u crnu jaknu s kapuljačom preko glave, donji dio tamnoplave trenerke, crne tenisice s bijelim potplatom i logotipom Nike, nosio je crno-plavi ruksak, a na rukama je imao plave PVC rukavice i koristio je pištolj.

Foto: MUP/Ilustracija

Drugi muškarac je visine 180-185 cm, srednje tjelesne građe, starosti 40-50 godina, užeg lica, prosijede brade, a u trenutku počinjenja kaznenog djela bio je odjeven u zelenu majicu s kapuljačom preko glave, sive hlače i tamne cipele.

Mole se građani ukoliko prepoznaju osobe s fotografije da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju osobnim dolaskom, putem telefona 192 ili na e-mail: splitsko-dalmatinska@policija.hr. Informacije se mogu dostaviti i anonimno.

Video - Pokušali su opljačkati trgovinu, ali na ovo nisu računali

Komentara 5

Avatar neidemdalje
neidemdalje
09:55 20.02.2019.

jesu sa mečkom išli u pljačku?

Avatar Behemot
Behemot
20:21 19.02.2019.

Možda Ivo Sanader? Lopov, na slobodi, treba mu lova za skupe odvjetnike.

MA
madox
01:37 20.02.2019.

koliko pixela ima ova kamera ??? 15 ...pa dobro čovječe . potrošite malo na tu ,,sigurnost,,.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije