Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Umag

Razbojnici se predstavili kao dostavljači pizze pa upali u stan

Slovenska policija
Ilustracija: Tomislav Miletic/PIXSELL
01.12.2014.
u 13:09

Kada im je žena otvorila vrata razbojnici su se srušili na tlo i dok ju je jedan držao drugi je razbacivao stvari po stanu

Policija traga za dvojicom nepoznatih razbojnika koji su u subotu navečer nasilu ušli u stan 80 godišnje žene u Umagu. Muškarci su oko 20.20 sati došli pred vrata stana u Ulici Vladimira Nazora i predstavili se kao dostavljači pizze.

Kada im je žena otvorila vrata razbojnici su se srušili na tlo i dok ju je jedan držao drugi je razbacivao stvari po stanu. Potom su ukrali ključeve stana i otišli. Žena je, nasreću, u ovom napadu samo lakše ozlijeđena.

>> Iz tri Konzumova dućana opljačkano 23.000 kuna

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Plantago
Plantago
14:50 01.12.2014.

Umag je još uvijek u Republici Hrvatskoj, čemu slika policijskog automobila iz dežele?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije