Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I MALOLJETNIK MEĐU NAPADAČIMA
Povratak na članak

Razbojnici napali radnike šljunčare: Mlađeg ozlijedili, starijem razbili sva stakla i svjetla na autu

Djelatnici su zatekli troje razbojnika kako kradu drva i tovare ih u kombi vozilo te su ih pokušali spriječiti, no oni su ih fizički napali i ozlijedili 28-godišnjeg zaposlenika šljunčare

Komentari 4

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
11:22 29.01.2020.

Hm, vidiš, ovaj od 16 stvarno ima dobre uvjete za "Poduzetnika". Fino vlada situacijom i rješava situacije koje stoje na putu uspjeha. Bi mogli malo o nacionalnosti, a da ne budem optužen za Holokaust, Jasenovac i slična mjesta. A ne sme se o nacionalnosti. Još je mlad, pa nije u redu da se remeti njegov životni uspon prema ugroženoj kategoriji ovakvim bedastim sitnicama.

VL
MA
malena11
11:54 29.01.2020.

da nisu međuromci?

VL
Avatar messerschmidt
messerschmidt
11:13 29.01.2020.

Oštećenog radnika su najvjerojatnije uputili da štetu na autu pokuša namiriti sudskim putem.

VL
CR
creedence1954
11:52 29.01.2020.

Ovo na sjeveru postaje zabrinjavajuce! Hrvatska policija, zapravo politika, samo sjedi i ceka, a toboze intervenira tek kad netko strada. Za pojam prevencija nisu nikad culi!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.