Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I MALOLJETNIK MEĐU NAPADAČIMA

Razbojnici napali radnike šljunčare: Mlađeg ozlijedili, starijem razbili sva stakla i svjetla na autu

Ilustracija
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/3
29.01.2020.
u 10:12

Djelatnici su zatekli troje razbojnika kako kradu drva i tovare ih u kombi vozilo te su ih pokušali spriječiti, no oni su ih fizički napali i ozlijedili 28-godišnjeg zaposlenika šljunčare

Varaždinska policija kazneno je prijavila tri osobe, među kojima je 16-godišnjak, zbog razbojničke krađe na području šljunčare u Malom Bukovcu, priopćeno je u srijedu iz Policijske uprave varaždinske.

Kriminalistička istraga je provedena nad  39-godišnjom ženom i dvojicom mladića od 16 i 20 godina, koji su osumnjičeni da su u ponedjeljak,  27. siječnja, oko 17,30 sati na prostoru šljunčare u Malom Bukovcu, počinili razbojničku krađu nad dvojicom djelatnika šljunčare od 67 i 28 godina.

Djelatnici su zatekli troje razbojnika kako kradu drva i tovare ih u kombi vozilo te su ih pokušali spriječiti, no oni su ih fizički napali i ozlijedili 28-godišnjeg zaposlenika šljunčare. 

Također 16-godišnjak  je osumnjičen da je potom kamenjem i ciglom razbio sva stakla i svjetla na osobnom vozilu u vlasništvu 67-godišnjeg djelatnika šljunčare. Ukupna materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna. Nakon toga su pobjegli.

Policija je provela istragu. Protiv 39-godišnje žene i dvojice mladića policija će podnijeti kaznenu prijava nadležnom državnom odvjetništvu za razbojničku krađu, a protiv 16-godišnjaka i za kazneno djelo oštećenje tuđe stvari, navode iz PU varaždinske.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
11:22 29.01.2020.

Hm, vidiš, ovaj od 16 stvarno ima dobre uvjete za "Poduzetnika". Fino vlada situacijom i rješava situacije koje stoje na putu uspjeha. Bi mogli malo o nacionalnosti, a da ne budem optužen za Holokaust, Jasenovac i slična mjesta. A ne sme se o nacionalnosti. Još je mlad, pa nije u redu da se remeti njegov životni uspon prema ugroženoj kategoriji ovakvim bedastim sitnicama.

MA
malena11
11:54 29.01.2020.

da nisu međuromci?

Avatar messerschmidt
messerschmidt
11:13 29.01.2020.

Oštećenog radnika su najvjerojatnije uputili da štetu na autu pokuša namiriti sudskim putem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije