Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽE PRITVOR ZA NASILNIKA

Razbijao po kući i prijetio supruzi, majci i bratu: Vas ću ubiti, a kuću zapaliti!

Pogled na Šibenik
Dusko Jaramaz/PIXSELL
24.07.2021.
u 12:30

Nazivao ih je pogrdnim imenima te je fizički nasrtao na njih, razbijao je stvari po kući...

Vas ću ubiti, a kuću zapaliti! - jedna je od prijetnji koje je kako se sumnja jedan 38-godišnjak izrekao svojim ukućanima  zbog čega je priveden na ODO Šibenik gdje je ispitan zbog prijetnji i nasilja u obitelji.

Sumnjiči ga se da je od početka 2018. do 19. srpnja 2021. u obiteljskoj kući u mjestu u blizini Šibenika, pod utjecajem alkohola, svakodnevno vrijeđao suprugu, majku i brata. Nazivao ih je pogrdnim imenima te je fizički nasrtao na njih, razbijao je stvari po kući... Uz to je prijetio da će ih ozlijediti i ubiti, a 19. srpnja je, kako se sumnja, supruzi zaprijetio da će majku i brata usmrtiti, a kuću zapaliti.

Nakon što je ispitan na tužiteljstvu doveden je pred suca istrage Županijskog suda u Šibeniku jer je tužiteljstvo tražilo da mu se istražni zatvor odredi zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Ključne riječi

Komentara 1

OK
okvarbudovič
22:52 24.07.2021.

dobro im je rekel.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije