Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napad monstruma

'Razapeo me je, a onda mi kliještima krenuo prema grudima'

Foto: Corriere TV
1/2
09.05.2014.
u 11:00

Prostututka Martina preživjela je napad brutalnog zločinca uspoređenog sa serijskim ubojicom nazvanim ''zvijer iz Firence''

Monstruozni serijski silovatelj, godinama je harao talijanskom Toscanom, razapinjao, mučio, silovao prostitutke i narkomanke drvenim kolcima ili željeznim šipkama, a nedavno ubio 25-godišnju Rumunjku Cristinu Andreu Zamfir. Njezino golo i razapeto tijelo pronađeno je u ponedjeljak nadomak Firenze, što je medije ponukalo da se ponovo raspišu o neučinkovitosti tamošnje policije, piše Daily Mail.

No policija je danas konačno uhitila monstruma iz Firence, 55-godišnjeg Riccarda Vitija, koji je priznao počinjeni zločin.

Jedna od njegovih žrtava bila je žena nazvana Martina. Ona je preživjela napad brutalnog zločinca često uspoređivanog sa serijskim ubojicom nazvanim ''zvijer iz Firence'' koji je u razdoblju od 30 godina smaknuo 16 osoba.

– Mučio me je taj manijak. Bio je kao zvijer. Ali niti zvijer nije sposobna raditi tako brutalne stvari – prepričala je žena susret s proćelavim, debeljuškastim muškarcem u 50-im godinama koji je tvrdio da se zove Alesandro. On ju je pokupio na ulici prije dvije godine. Došao je u malenom, svijetlom autu i odvezao je izvan grada. Kada su stigli do polja, postao je tih i izašao iz vozila. I tada se pretvorio u zvijer. Martina je pokušala pobjeći, ali ju je uhvatio. Nije joj preostalo drugo pa mu je rekla: – U redu, učinit ću što tražiš.

– Tada me je vezao za stup stojećki. Prekrižio mi je ruke ispred lica. Potom je uzeo drveni kolac i napao me straga. Kada je završio, uzeo je kliješta i krenuo prema moji grudima. Bila sam prestravljena – prepričala je napadnuta žena. U tom trenutku smogla je snage i uspjela ga udariti u prepone. Nakon što se ustao, ušao je u auto i otišao, ali joj je uzeo odjeću, torbu, novac i telefon. Nekoliko sati nakon njegova odlaska, Martina je uspjela pregristi vrpcu te se osloboditi. Gola je otrčala do najbliže kuće i molila za pomoć. Godinu dana poslije, monstrum se vratio u ulicu u kojoj je radila.

– Pitao me volim li sado-mazo igrice. Kada sam mu rekla da ode, zaprijetio je da će se vratiti i ubiti me – tvrdi Martina te otkriva da nije jedina prostitutka u okolici koja je imala problema s poremećenim muškarcem.

– Ja sam to učinio, nisam mislio da će umrijeti – kazao je Riccardo Viti u policiji u Firenci kamo je odveden nakon što je uhićen u stanu u Ulici Locchi, gdje živi sa starim roditeljima. Prema nalazima istrage, silovao je, razapeo i ubio mladu Rumunjku, ali i nekoliko prostitutki

Komentara 6

DI
dokazano.istinito
11:32 09.05.2014.

hm ma sto se to zbiva po svijetu civilizacije u madjarskoj srbin zive ljude muci i zakopava,ovi siluju !

Avatar petrolio
petrolio
11:13 09.05.2014.

da se radi o nekoj uglednoj talijanki odmah bi ga našli, a ovako im se fućka za sirotinju

BL
bluesbob
12:52 09.05.2014.

uvijek ima alternative kurveraju....poslovni rizik svuda u svijetu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije