Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'znam da me prate'

Ravnateljstvo policije odgovara: Ne pratimo Prodanovića

'20.11.2012., Zagreb - Odvjetnicki tim Ive Sanadera, Jadranka Slokovic i Cedo Prodanovic odlaze iz zgrade Zupanijskog suda nakon sto im je klijent osudjen na deset godina zatvora. Photo: Anto Magzan/P
'Anto Magzan/PIXSELL'
07.12.2012.
u 18:50

"Ravnateljstvo policije odlučno demantira takve navode, odnosno da se takve zakonske mjere i ovlasti policije primjenjuju ili su se primjenjivale prema odvjetniku Čedi Prodanoviću"

Ravnateljstvo policije danas je demantiralo navode odvjetnika Čede Prodanovića, koji je tijekom suđenja svom klijentu Ivi Sanaderu u ponedjeljak rekao kako "zna da ga policija prati".

"Ravnateljstvo policije odlučno demantira takve navode, odnosno da se takve zakonske mjere i ovlasti policije primjenjuju ili su se primjenjivale prema odvjetniku Čedi Prodanoviću", poručuju iz MUP-a.

Podsjetimo, Prodanović je tijekom suđenja za slučaj Fimi media, komentirajući optužbe da je pokušao utjecati na svjedoke, rekao kako je svjestan da se nalazi pod policijskom pratnjom.

– Nisam idiot da ispred svjedoka nagovaram svjedokinje na promjene iskaza, osim toga, ja stanujem pet minuta dalje od kuće g. Sanadera i mene se stalno tajno prati, a to znam jer sam te koji me prate sasvim slučajno ulovio ispred svoje kuće – rekao je tada Prodanović.

Komentara 3

BR
Branitelj1349
09:38 08.12.2012.

Normalno je da ga NE prate i uhode klasičnim metodama ali gospodo iz policije ne radi se to kao nekad ,recite čovjeku dali vaša kolege(OTC,OKC i sl) prate njegov IMEI ,IMSI,IP i slične stvari ,dali OTC ima snimljene podatke i kontakte ,razgovore ,transakcije ,kretanje o njemu u nazad godinu dana,Dali mobilni operateri snimaju ,čuvaju i pohranjuju podatke koje vi jednim migom prsta dobijete servirane???To recite čovjeku pa će te vidjeti da sami sebi uskačete u riječi..

DU
Deleted user
19:57 07.12.2012.

hahaha, baš kolko god mi je Sanader antipatičan, policiji još manje vjerujem

OB
-obrisani-
07:38 08.12.2012.

Ma ne pratite vi nikoga, uzalud vas imamo, a da ste još i hrvatski, puno toga bi u ovoj zemlji bilo drugačije. Koliki je proračun za vas i previše je. Evo snježi odite. čistite snijeg, budite barem malo od koristi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije