Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobila otkaz

Ravnateljica: Lažna profesorica korektno je radila, učenici su je voljeli

Učionica
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
11.04.2019.
u 17:30

Bila je u stanju šoka kad smo razgovarale. Ona je sve to negirala i rekla je da je položila sve ispite. Ne znam što bih vam još rekla, osim da nije na meni da joj sudim. Institucije će obaviti svoj posao - rekla je ravnateljica Ksenija Pavlović

Radi o osobi koja je vrlo korektno obavljala svoj posao i koju su svi učenici cijenili i voljeli je. Tim je riječima Ksenija Pavlović, ravnateljica Srednje škole Ivan Švear u Ivanić Gradu, opisala profesoricu te škole za koju se otkrilo da je krivotvorila diplomu.

Pavlović je rekla kako je profesora dobila otkaz te da su sve prijavili DORH-u, pišu 24 sata. Ravnateljica je 1. travnja dobila dopis Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, kojem su diplomu uputili na provjeru, a u kojemu je pisalo da u školi radi lažna profesorica. Navodno nije položila nekoliko ispita na Ekonomskom fakultetu, a na lažnoj diplomi stoji i potpis osobe koja nikada nije bila dekan toga fakulteta.

- Da, upoznata sam s tim činjenicama i sve sam ju to pitala. Bila je u stanju šoka kad smo razgovarale. Ona je sve to negirala i rekla je da je položila sve ispite. Ne znam što bih vam još rekla, osim da nije na meni da joj sudim. Institucije će obaviti svoj posao - rekla je Pavlović.

Pogledajte video o misterioznim ljudima - tko su zelena djeca, svjedokinja Kennedyjeva ubojstva...:

Komentara 4

HU
hudarupa3
22:48 11.04.2019.

Znaju tate mate kome su sve prodali diplome, što ne znači da kupci nisu završili studij nego su platili da otprve sigurno prođu, tko nije kupio neki ispit nek prvi baci kamen.

DA
darwil
18:06 11.04.2019.

Koliko još lažnjaka u Gradu,Holdingu a i Bandiću bi trebalo provjeriti diplomu .

AA
aabbcc
18:23 11.04.2019.

Lažna je bila dobar primjer ucenicima i zato su je svi voljeli jer vide djeca da nema nista bez lopovluka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije