Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugačiji pozdrav

Ravnateljica škole na meti kritika zbog novog bizarnog pravila

Tunbridge Wells škola
Foto: Google Street View
14.09.2017.
u 11:13

Nova politika jedne škole u engleskoj je škole da se svaki učenik koji ulazi u razred rukuje s profesorom

Ravnateljica engleske škole Tunbridge Wells za dječake Amanda Simpson našla se na meti kritika nakon što je predstavila novo pravilo pozdravljanja profesora na ulazu u razred. 

Nova politika škole je, naime, da se svaki učenik koji ulazi u razred rukuje s profesorom

Za jednog profesora to bi bilo ukupno 150 rukovanja dnevno što je izazvalo bijes kod roditelja koji smatraju da se na taj način prenose bakcili. 

Neki učitelji su čak predložili korištenje dezinfekcijskog sredstva za ruke, no roditeljima ni to nije utjeha jer dolazi zima koja donosi vrijeme prehlada i gripe. 

– Vjerujem da je nova ravnateljica ovako htjela podići elemente poštovanja prema učiteljima, ali ja smatram da neće biti nikakve razlike – kaže jedna majka. 

S druge strane, ravnateljica Amanda Simpson tvrdi pak kako novo pravilo učenicima ne smeta. 

– Na ovaj način želimo da se učenici osjećaju ugodno i dobrodošlo u školi i dosad nisam čula da im to na bilo koji način smeta – kaže ona. 

Komentara 1

Avatar Papatest
Papatest
12:18 14.09.2017.

Nije to bizarno,tako se izražava međusobno poštovanje,kod nas djeca ni ne pozdravljaju,a poneki i lupaju profesora plastičnom bocom po glavi,stariji mlate i oštećuju automobile a o vrijeđanju se može knjiga napisati.U Švicarskoj je to normalna stvar a želimo biti Švicarska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije