Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
cijepilo ih se 38%

Ravnatelj KBC-a Zagreb nezadovoljan procijepljenošću medicinskih sestara: 'Problem je u neodazivu'

Konferencija za medije u KBC Zagreb povodom uspješnog početka uvođenja metode imunoadsorpcije
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/3
25.03.2021.
u 13:54

Ćorušić tvrdi kako je problem nepovjerenje za koje, kako kaže, nema razloga, pogotovo među zdravstvenim djelatnicima

Ravnatelj KBC-a Zagreb Ante Ćorušić danas je na konferenciji za medije izrazio svoje nezadovoljno procijepljenošću medicinskih sestara u KBC-u Zagreb. Kao razlog niske procijepljenosti naveo je neodaziv te dodao kako nedostatak doza nije predstavljao problem. 

- 74 posto liječnika je procijepljeno i 38 posto sestara. Od brojke koja iznosi oko 2400, drugu dozu čeka još 300 članova osoblja, rekao je te dodao: "Zadovoljni smo s procijepljenosti liječnika, nismo sa procijepljenosti sestara". 

- Cjepiva dobivamo dovoljno, problem je u neodazivu. Problem je kao i u širem društvu, ne samo u Hrvatskoj, nego i u Europi. Problem nekog blagog nepovjerenja za koje nema razloga, pogotovo među zdravstvenim djelatnicima, ali tako je kako je. Dobro se s time nosimo zasada, teško, ali prihvatimo situaciju, ustvrdio je Ćorušić. 

VIDEO Cijepili su se Plenković, Beroš i Jandroković AstraZenecom: "Svaki cijepljeni pojedinac pridonosi zaštiti populacije"

Komentara 2

Avatar neidemdalje
neidemdalje
00:07 26.03.2021.

Kako mislite da će vam onda drugi vjerovati ...

Avatar Idler
Idler
14:15 25.03.2021.

To je zato kaj velki broj internet-stručnjaka objašnjava i koronu i cjepiva !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije