Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imenovani ravnatelji

Ravnatelj HTV-a Damir Novinić, Hrvatskog radija Ivanka Lučev

'04.02.2010. Zagreb, Prisavlje,Hrvatska radio televizija, izbor za ravnatelja HRT-a. Danas se predstavilo sedam kandidata. Na slici kandidat Damir Novinic. Photo: Marin Tironi/PIXSELL'
Foto: 'Marin Tironi/PIXSELL'
1/3
08.12.2011.
u 16:17

Ravnatelje ustrojbenih jedinica HRT-a Uprava je izabrala na mandat od četiri godine.

Uprava HRT-a imenovala je ravnatelje ustrojbenih jedinica na svojoj 12. sjednici održanoj u četvrtak. Ravnatelji su izabrani na mandat od četiri godine, prema Zakonu o HRT-u i Statutu HRT-a.

Za ravnatelja HTV-a imenovan je Damir Novinić, za ravnateljicu Hrvatskog radija Ivanka Lučev, a na mjesto ravnateljice Glazbene proizvodnje imenovana je Sanda Vojković Smiljanić.

Komentara 6

SA
sandrina
22:45 08.12.2011.

@ chemica.... jest, HSLS, kao i onaj v.d. Stipić, niš koristi, ....samo škvadra ovdje o tome nema pojma....Od paranoje ne vide ispred vlastitog nosića

DU
Deleted user
16:43 08.12.2011.

Linić: To ćemo odmah poništiti!

GR
Gradinar
16:53 08.12.2011.

Niti poltroni gube vrijeme, a bogme ni koalicija. Taj tip je grubo prekršio kodeks javnih medija, bovinarstva ali i sve elementarne demokratske standarde odlazeći u noći izbora u stožer kukuriku koalicije! I sad već - ravnatelj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije